Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Zwak Zeeburgia B1 krijgt oorwassing tegen sterk Hollandia B1

24 januari 2015 22:30

Ondanks de 3-1 competitieoverwinning op Hollandia, heeft Zeeburgia vandaag een pak slaag gekregen van Hollandia B1. Met zes tegendoelpunten (netjes verdeeld over twee helften) kreeg Zeeburgia B1 de grootste nederlaag van dit seizoen getrakteerd.

Na de leuke wedstrijd tegen AZ (zie verslag) van afgelopen zaterdag kreeg het vertrouwen van onze jongens twee weken voor de start van de tweede seizoenshelft een deuk te verwerken. Op taktisch vlak, op mentaliteit en op kracht werd er door Hollandia laten zien dat er uit een ander vaatje getapt zal moeten worden.

Na een 0-3 ruststand ging de Hollandia trein in de tweede helft met dezelfde vaart verder waardoor er een pijnlijke 0-6 eindstand op het scorebord stond.

Zie hier het volledige wedstrijdverslag.