Maatschappelijk nieuws - AVV Zeeburgia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Maatschappelijk nieuws

Maatschappelijk nieuws

3 Zeeburgianen naar Euro Unity Cup

25 juni 10:30  Maar liefst 3 Zeeburgianen doen mee aan de Euro Unity Cup in Frankfurt. Scheidsrechters Mohamed 'Mido' Hibatullah & Abbas Faron en oud-speler & keeperstrainer Taha Algazzaz hebben zich tijdens de selectiedag op 19 mei in de kijker gespeeld. Op 28 juni is de EURO UNITY Cup in Frankfurt. Ieder land komt met een eigen, gemengd team. Het is steeds een mix van vluchtelingen en nationale amateurspelers, zowel vrouwen als mannen. De EURO UNITY Cup wordt georganiseerd door de UEFA en UNHCR. Op 27 juni vertrekt het team naar Frankfurt, waar het zich een dag later mag meten met Malta, Armenië, Oostenrijk, België, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Litouwen, Noord-Ierland, Oekraïne, Spanje en Zwitserland. Heel veel succes en plezier heren!meer »

390x gelezen

Succesvolle workshop Sport voor iedereen van John Blankenstein Foundation

4 juni 13:30  Vorige week is er bij Zeeburgia een succesvolle pilot workshop geweest met de Meiden onder 15. Tijdens de workshop van ruim een uur gingen de de meiden onder leiding van Thijs Smeenk en Karin Blankenstein van de John Blankenstein Foundation in gesprek over jezelf zijn op de club. Het was een leerzame bijeenkomst, waar vrijuit is gesproken over het soms lastige onderwerp homofobie (beter gezegd LHBTI) en wat voor handvatten heeft gezorgd om onze reguliere weerbaarheidstrainingen verder te verbeteren.meer »

112x gelezen

Excursie naar UvA Anton Pannekoek Instituut

31 mei 15:00  Vorige maand had Zeeburgia een geweldige excursie naar het Anton Pannekoek Instituut. Nadat ze over de ruimte hadden geleerd, lanceerden de kinderen zelfgemaakte raketten de lucht in voordat ze de ongelooflijke telescopen ter plaatse bezochten. Met dank aan API voor een geweldige avond en het aanbieden van deze eyeopener-ervaring en het Stadsdeel Oost voor het mogelijk maken hiervan! Blijf alert voor nieuws over de volgende excursie waaraan u kunt deelnemen!meer »

74x gelezen

Nieuwe groep Refugee Referees opgeleid

11 mei 10:00  Onlangs is er, met steun van Stadsdeel Oost Gemeente Amsterdam, weer een groep Refugee Referees bij Zeeburgia intern opgeleid door Abdel Kaddour. Ze hebben hun praktijkwedstrijden gefloten bij de buren van Tos Actief onder begeleiding van onze Rally Rijkschroef en met veel hulp van Titus Rombouts van Tos Actief. Een groot deel van de groep is (samen met Naoufal) in één keer door gegaan naar de KNVB scheidsrechtersopleiding die we samen met AFC IJburg hebben georganiseerd. Adel Munassar en Abbas Faron dank voor het meehelpen ook! Van harte met jullie diploma’s heren! We zijn trots op jullie en ontzettend blij dat jullie ons scheidsrechterskorps versterken. Veel succes op de Amsterdamse velden! meer »

211x gelezen

Vz Huub Wilbrink bij Op1 over amateurclubs in de problemen

8 april 13:45  Stijgende kosten, steeds ingewikkelder bestuurswerk en een gebrek aan vrijwilligers. Een groot aantal amateursportclubs in Nederland dreigt op korte termijn om te vallen. Hoe kan het tij gekeerd worden? We praten erover met voorzitter van voetbalclub AVV Zeeburgia Huub Wilbrink, vrijwilliger bij voetbalclub Juventa Aart Timmer en met oud-hockeyinternational Kim Lammers (hockeyclub Laren).meer »

229x gelezen

#ONELOVE - Ons Voetbal Is Van Iedereen

18 maart 9:30  De liefde voor het voetbal brengt miljoenen mensen samen. Dat is het unieke en mooie van voetbal. Het voetbal steunt komende week de Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie met een grote OneLove-actie. Dat zie je terug in het betaald voetbal, amateurvoetbal, schoolvoetbal en e_voetbal. Met OneLove spreken wij ons uit vóór verbinding en tegen racisme en alle vormen van discriminatie in de samenleving. Ons voetbal is van iedereen.meer »

237x gelezen

WORDT VERPLAATST - Benefietavond zodat alle kinderen kunnen blijven voetballen

15 maart 16:45  WORDT VERPLAATST - Gierende inflatie, stijgende energielasten thuis en op de club. En dat een jaar na het eindigen van de Corona periode. Na het grote succes van een benefietavond om armoede te bestrijden bij zijn club DHSC in Utrecht (opbrengst meer dan 180.000 euro), komen Wesley Sneijder & friends naar Zeeburgia toe op zaterdagavond 15 april! meer »


Bezoek Stadsdeelvoorzitter Stadsdeel Oost Gemeente Amsterdam

23 februari 19:15  Gister bezocht Carolien de Heer, stadsdeelvoorzitter Stadsdeel Oost Gemeente Amsterdam, onze mooie voetbalclub. Een mooi gesprek als basis voor verdere samenwerking! meer »

606x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!