Wij zijn Zeeburgia, dit is mijn verhaal - AVV Zeeburgia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Wij zijn Zeeburgia, dit is mijn verhaal

Wij zijn Zeeburgia, dit is mijn verhaal

Tarik KadaHet verhaal van Zeeburgia Rebel Tarik Kada. Over "plezier", "hard werken" en "geduld hebben".

Kenny Tete
Ouasim Bouy, Tarik Kada, Rydell Poepon, Oussama Tannane, Ryan Donk, Luciano Narsingh, Adem Maher, Joshua Brenet, Marc Klok, noem maar op. De lijst is enorm lang. Allemaal jongens uit de Zeeburgia jeugd. En allemaal weten ze nog precies hoe het er aan toe gaat!

Bij Zeeburgia moet je hard werken, keihard. Je krijgt er niets cadeau maar je moet ervoor vechten. Je moet het willen. We maken van jongens mannen, niet alleen fysiek maar ook mentaal. We stomen je klaar voor een succesvolle carrière, of dat nu in het voetbal is of daarbuiten. Bij Zeeburgia leer je lessen die je voor altijd met je meeneemt.

We zijn geen club waar je alles krijgt voorgeschoteld. Maar een club waar je moet knokken. Van kansarm naar kansrijk, niet wachten op geluk maar respect afdwingen.

De Zeeburgia Rebelz hebben allemaal hun eigen Zeeburgia ervaringen. Hun eigen verhaal. Rauw, echt en oprecht, Rebels!

Dat verhaal delen ze met de jeugd ter inspiratie, op de club en daarbuiten. De Rebelz zetten zich in voor de club en helpen ook financieel bij het waarmaken van onze ambities. 

Wij Zijn Zeeburgia, dit is ons verhaal!"Ik heb wel gemengde gevoelens bij de sloop van het oude pand, ik heb er heel veel mooie herinneringen. Maar het ik denk dat het wel belangrijk is dat er nieuwe kleedkamers komen en een mooi complex".

Tarik Kada

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!