Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

In de media

In de media

HAV: Wilbrink nieuwe voorzitter Zeeburgia: “Het is een eer”

26 september 11:30  Zeeburgia meldde vlak voor deze zomer trots dat Marianne van Leeuwen de nieuwe directeur betaald voetbal van de KNVB is. Huub Wilbrink is haar opvolger en wil de komende jaren met veel energie nieuwe stappen zetten met de vereniging.

116x gelezen

Reactie op berichtgeving in VI

9 juni 8:30  Vandaag, 9 juni, is er in de VI een bericht verschenen over Zeeburgia en de functie van Roger Karamat Ali. In het bericht wordt naar onze mening onterecht gesuggereerd dat Zeeburgia KNVB regels zou hebben overtreden. Hieronder lichten we graag ons perspectief toe op dit bericht.meer »

572x gelezen

Top 200 Amateurclubs: Zeeburgia groeit in alle facetten

11 mei 13:30  De ranglijst met de top 200 Amateurclubs kende in 2021 maar liefst 20 verenigingen uit de regio Groot-Amsterdam. Stuk voor stuk lieten zij zien op de goede weg te zijn. Wij spreken de komende weken met de twintig gelukkige clubs over het succes. Waar zijn zij tevreden over? En op welke vlakken valt nog winst te boeken?meer »


De amateurclub van: Sander Keller

16 januari 11:30  "OVERSTAP VAN ZEEBURGIA NAAR AJAX VOELDE HEEL DUBBEL" Iedere profvoetballer is ergens begonnen. Vaak bij de amateurclub om de hoek. Hoe kijken ze terug op het beginpunt van hun voetbalcarrière? Om de week interviewt Amateurvoorspeller een (oud-)profvoetballer in de rubriek ‘Mijn eerste cluppie’. Deze keer: Sander Keller (41), assistent-trainer bij FC Utrecht en oud-speler van onder meer RBC, FC Utrecht en Neuchâtel. meer »

672x gelezen

Ryan Gravenberch bij Tiki Taka Touzani

1 december 14:45  Oud-Zeeburgiaan Ryan Gravenberch maakt dit voetbalseizoen grote indruk in het shirt van Ajax Amsterdam. Deze 18-jarige middenvelder heeft een basisplaats in het team van Erik Ten Hag verkregen en is daarnaast opgeroepen voor het Nederlands elftal. meer »

402x gelezen

HAV: Zeeburgia herkiest bestuur: “Saamhorigheid binnen de club is groot”

31 oktober 10:30  De leden van Zeeburgia kozen donderdagavond unaniem voor de herbenoeming van het kandidaat-bestuur met Marianne van Leeuwen als voorzitter van de vereniging. Samen met zeven andere bestuursleden wil zij de ingezette weg van de afgelopen jaren voortzetten.meer »


AT5: Sportclubs in mineur: 'Het raakt ons heel erg'

15 oktober 14:45  Ook voor de sportclubs gaan vanaf vanavond 22.00 uur weer strengere maatregelen in. Deze gelden voor alle amateurs boven de 18 jaar. Sporten moet met anderhalve meter afstand en dit mag met maximaal vier personen. Sportclubs balen hiervan. meer »


RIDA (JO13-1) SPEELT TEGEN SC HEERENVEEN - TOUZANI TV

4 oktober 12:30  Amateurclub vs een profclub! Het is #MatchDay of terwijl de dag van de wedstrijd!meer »

1282x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!