In de media - AVV Zeeburgia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

In de media

In de media

Zeeburgia lanceert TikTok kanaal @avvzeeburgia

21 december 15:30  Zeeburgia is dankzij Kelly Lanser nu ook op TikTok te vinden! Elke week vind je daar de leukste challenges, doelpunten van de week en nog veel meer leuke filmpjes. Volg jij ons al op https://www.tiktok.com/@avvzeeburgia? #wijzijnzeeburgia #wheretalentgrowsmeer »

106x gelezen

Sportclubs krijgen niet meer steun van minister

30 november 12:15  Amateursportverenigingen hoeven niet te rekenen op extra geld van de overheid om de hoge energierekeningen te kunnen betalen. Minister Helder voor Sport ziet geen mogelijkheden om meer te doen dan de maatregelen die ze al heeft aangekondigd. Dat zei ze maandagavond tijdens het debat in de Tweede Kamer over de sportbegroting. In het NOS Radio 1 Journaal een reportage van verslaggever Roel Pauw. Hij woonde het Kamerdebat bij en sprak daar met voorzitter Huub Wilbrink van Zeeburgia in Amsterdam en met voorzitter Ben van Olffen van de Belangenorganisatie Amateurvoetbalverenigingen (BAV).meer »


‘Het kan toch niet waar zijn dat de toegankelijkheid van de sportclub in gevaar komt?’

25 november 13:45  Sportclubs stevenen af op een rampscenario door de stijgende energiekosten. In het amateurvoetbal kunnen zo’n duizend clubs het hoofd straks niet meer boven water houden. Ook Huub Wilbrink, voorzitter van het Amsterdamse Zeeburgia, maakt zich zorgen, maar ziet tevens mogelijkheden. ‘We moeten nu samen optrekken.’meer »


Zeeburgia vraagt aandacht voor hoge energierekening sportclubs

8 september 12:00  De afgelopen dagen heeft de media gelukkig veel aandacht voor de sterk stijgende energierekeningen bij sportclubs, ook bij Zeeburgia. Voorzitter Huub Wilbrink was hierover voor de zomer al te zien in dagblad Trouw en het RTL4 nieuws, daar kwam afgelopen vrijdag het Parool, gister talkshow HLF8 op SBS6 en vandaag AT5 bij. Dit doen we heel bewust: ook Zeeburgia wordt stevig getroffen door de oplopende energieprijzen. We zijn als club op dit moment financieel kerngezond, mede door zorgvuldig sparen in betere jaren, maar als de gas en elektra prijzen zo blijven hebben we echt keihard overheidssteun nodig. En met ons vele andere sportclubs. meer »

1128x gelezen

Oud vz Marianne van Leeuwen in VK over oa de impact van clubs op de samenleving

4 augustus 13:00  Onze oud-voorzitter en erelid Marianne van Leeuwen, directeur betaald voetbal KNVB, staat vandaag met een interview met Willem Vissers in de Volkskrant. Het gaat natuurlijk over betaald voetbal, maar ze heeft ook aandacht voor de positieve impact van voetbal op de samenleving: “Elke club speelt in zijn eigen stukje van de samenleving een enorm belangrijke rol. Met de verbindende kracht van het voetbal hebben we een positieve impact op de samenleving.”meer »

287x gelezen

Update incl selectie - Tareq Abed El Magied nieuwe trainer Zaterdag 1

10 juli 19:45  Komend seizoen zal Tareq Abed El Magied de Zaterdag 1 leiden. Waar er begin van het jaar er nog overeenstemming met Ray Semmoh was om met elkaar door te gaan, besloot hij om toch met een ‘trainer-sabbatical’ te gaan.meer »

605x gelezen

Lidmaatschapsgeld bij voetbalverenigingen is voor leden steeds moeilijker te betalen

27 juni 20:00  De KNVB en ING gaan financieel vertrouwenspersonen installeren bij amateurclubs voor mensen met een krappe beurs. Mooi plan, klinkt het bij de voetbalverenigingen, maar op sommige plekken is meer nodig.meer »


Ryan Gravenberch verkozen tot Johan Cruijff talent van de maand maart

2 april 11:45  Oud-Zeeburgiaan Ryan Gravenberch is op basis van individuele spelersstatistieken en de stemmen van voetballiefhebbers verkozen tot het Johan Cruijff Talent van de Maand maart. Na zijn prijzen voor de Eredivisie Speler van de Maand (maart 2021) én de Eredivisie Speler U21 van het Jaar (seizoen 2020-2021) is het voor Gravenberch zijn eerste uitverkiezing tot Johan Cruijff Talent van de Maand. De Ajax-middenvelder ontving naast de maandprijs ook namens de VriendenLoterij twee cheques. Een cheque van € 2.500 voor zijn amateurclub AVV Zeeburgia, waar Gravenberch zijn eerste stappen als voetballer zette. Mike Kolf, Hoofd Jeugdopleidingen bij AVV Zeeburgia, nam de cheque voor de Amsterdamse amateurclub in ontvangst. Daarnaast een cheque van € 5.000 voor een project van de Johan Cruyff Foundation, waardoor er sportmaterialen aangeschaft kunnen worden voor kinderen met een lichamelijke beperking in de omgeving van Amsterdam.meer »

367x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!