Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

In de media

In de media

Ryan Gravenberch verkozen tot Johan Cruijff talent van de maand maart

2 april 11:45  Oud-Zeeburgiaan Ryan Gravenberch is op basis van individuele spelersstatistieken en de stemmen van voetballiefhebbers verkozen tot het Johan Cruijff Talent van de Maand maart. Na zijn prijzen voor de Eredivisie Speler van de Maand (maart 2021) én de Eredivisie Speler U21 van het Jaar (seizoen 2020-2021) is het voor Gravenberch zijn eerste uitverkiezing tot Johan Cruijff Talent van de Maand. De Ajax-middenvelder ontving naast de maandprijs ook namens de VriendenLoterij twee cheques. Een cheque van € 2.500 voor zijn amateurclub AVV Zeeburgia, waar Gravenberch zijn eerste stappen als voetballer zette. Mike Kolf, Hoofd Jeugdopleidingen bij AVV Zeeburgia, nam de cheque voor de Amsterdamse amateurclub in ontvangst. Daarnaast een cheque van € 5.000 voor een project van de Johan Cruyff Foundation, waardoor er sportmaterialen aangeschaft kunnen worden voor kinderen met een lichamelijke beperking in de omgeving van Amsterdam.meer »

217x gelezen

VZ: Elvaro Kouwenberg naar ASIL Lysi Cyprus

27 maart 13:30  Deze week kwam Voetbalzone.nl met een erg leuk artikel over Elvaro Kouwenberg die deze winterstop de overstap maakte van Zeeburgia 1 naar ASIL Lysi, uitkomend in de tweede klasse op Cyprus. Elvaro speelde drie seizoenen bij Zeeburgia en kijkt zeer tevreden terug op zijn tijd aan de Kruislaan: “Ik heb veel geleerd in de Onder 21 en in de senioren bij de Zaterdag 1. Het is typerend voor Zeeburgia dat er zo snel werd geschakeld toen deze kans voorbij kwam, je ziet dat ze me deze stap echt gunnen, daar ben ik de technische staf en het bestuur dankbaar voor.” Specifiek noemt Elvaro nog de trainingen door Mike & Enrico Kolf: “Dat heeft echt geholpen mijn zwakke punten als voetballer te verbeteren”. Hoofd Opleiding Mike Kolf en hoofdtrainer Ray Semmoh zijn ook blij voor Elvaro: “Natuurlijk missen we hem in de Zaterdag 1, maar deze kans wilden we hem natuurlijk niet onthouden. We willen dat iedereen alles uit zijn mogelijkheden haalt en wensen hem alle goeds in Cyprus” meer »

246x gelezen

NRC: Voetbaltraining verboden? ‘Mijn hele team is gevaccineerd’

1 december 20:15  NRC sprak o.a. met Samuel Blom (JO17-1) over de impact van het schrappen van trainingen. Voor hem is voetbal net zo belangrijk als school (of stiekem belangrijker) Want voetbal is meer dan gezond bewegen We hopen dat de TK de sporttijden verruimd! #wijzijnzeeburgiameer »

385x gelezen

Nieuwsuur bij Zeeburgia over coronamaatregelen

20 november 13:45  Zaterdag 6 november kwam het actualiteiten programma Nieuwsuur langs om de handhaving van de nieuwe corona-maatregelen te bekijken. Ze spraken onder andere met Martin, Wanni en voorzitter Huub Wilbrink over de (on)mogelijkheden van de nieuwe regels en de professionele wijze waarop Zeeburgia en de Z-kantine dit vormgeven. meer »

382x gelezen

Prachtig gesprek Rally / wethouder Moorman over kansenongelijkheid

20 november 12:30  Vorige week kwam wethouder Marjolein Moorman langs om met onze Rally in gesprek te gaan over onze initiatieven over kansenongelijkheid. Het hele gesprek op de middenstip van het hoofdveld staat nu online. Een prachtig gesprek over de meerwaarde van onze huiswerkbegeleiding door de schoolcoaches van Amsterdam University College. meer »

338x gelezen

433 magazine: 'In de komende jaren willen we twee keer promoveren met Zaterdag 1'

20 november 12:00  Huub Wilbrink (39) was drie jaar de penningmeester en vier jaar de vicevoorzitter van AVV Zeeburgia. Afgelopen zomer werd het echter tijd voor een volgende stap. Nadat voorzitster Marianne van Leeuwen naar de KNVB vertrok, kreeg Wilbrink de kans om aan het roer te gaan staan bij de Amsterdamse amateurclub. De kersverse eindverantwoordelijke barst van de nieuwe ideeën, maar welke plannen heeft hij met de club? En wat voor een voorzitter is hij precies? Tekst: Martijn Kramer meer »

252x gelezen

HAV: Wilbrink nieuwe voorzitter Zeeburgia: “Het is een eer”

26 september 11:30  Zeeburgia meldde vlak voor deze zomer trots dat Marianne van Leeuwen de nieuwe directeur betaald voetbal van de KNVB is. Huub Wilbrink is haar opvolger en wil de komende jaren met veel energie nieuwe stappen zetten met de vereniging.

308x gelezen

Reactie op berichtgeving in VI

9 juni 8:30  Vandaag, 9 juni, is er in de VI een bericht verschenen over Zeeburgia en de functie van Roger Karamat Ali. In het bericht wordt naar onze mening onterecht gesuggereerd dat Zeeburgia KNVB regels zou hebben overtreden. Hieronder lichten we graag ons perspectief toe op dit bericht.meer »

668x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!