Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

In de media

In de media

Zeeburgia vraagt aandacht voor hoge energierekening sportclubs

8 september 12:00  De afgelopen dagen heeft de media gelukkig veel aandacht voor de sterk stijgende energierekeningen bij sportclubs, ook bij Zeeburgia. Voorzitter Huub Wilbrink was hierover voor de zomer al te zien in dagblad Trouw en het RTL4 nieuws, daar kwam afgelopen vrijdag het Parool, gister talkshow HLF8 op SBS6 en vandaag AT5 bij. Dit doen we heel bewust: ook Zeeburgia wordt stevig getroffen door de oplopende energieprijzen. We zijn als club op dit moment financieel kerngezond, mede door zorgvuldig sparen in betere jaren, maar als de gas en elektra prijzen zo blijven hebben we echt keihard overheidssteun nodig. En met ons vele andere sportclubs. meer »

870x gelezen

Oud vz Marianne van Leeuwen in VK over oa de impact van clubs op de samenleving

4 augustus 13:00  Onze oud-voorzitter en erelid Marianne van Leeuwen, directeur betaald voetbal KNVB, staat vandaag met een interview met Willem Vissers in de Volkskrant. Het gaat natuurlijk over betaald voetbal, maar ze heeft ook aandacht voor de positieve impact van voetbal op de samenleving: “Elke club speelt in zijn eigen stukje van de samenleving een enorm belangrijke rol. Met de verbindende kracht van het voetbal hebben we een positieve impact op de samenleving.”meer »

178x gelezen

Update incl selectie - Tareq Abed El Magied nieuwe trainer Zaterdag 1

10 juli 19:45  Komend seizoen zal Tareq Abed El Magied de Zaterdag 1 leiden. Waar er begin van het jaar er nog overeenstemming met Ray Semmoh was om met elkaar door te gaan, besloot hij om toch met een ‘trainer-sabbatical’ te gaan.meer »

446x gelezen

Lidmaatschapsgeld bij voetbalverenigingen is voor leden steeds moeilijker te betalen

27 juni 20:00  De KNVB en ING gaan financieel vertrouwenspersonen installeren bij amateurclubs voor mensen met een krappe beurs. Mooi plan, klinkt het bij de voetbalverenigingen, maar op sommige plekken is meer nodig.meer »


Ryan Gravenberch verkozen tot Johan Cruijff talent van de maand maart

2 april 11:45  Oud-Zeeburgiaan Ryan Gravenberch is op basis van individuele spelersstatistieken en de stemmen van voetballiefhebbers verkozen tot het Johan Cruijff Talent van de Maand maart. Na zijn prijzen voor de Eredivisie Speler van de Maand (maart 2021) én de Eredivisie Speler U21 van het Jaar (seizoen 2020-2021) is het voor Gravenberch zijn eerste uitverkiezing tot Johan Cruijff Talent van de Maand. De Ajax-middenvelder ontving naast de maandprijs ook namens de VriendenLoterij twee cheques. Een cheque van € 2.500 voor zijn amateurclub AVV Zeeburgia, waar Gravenberch zijn eerste stappen als voetballer zette. Mike Kolf, Hoofd Jeugdopleidingen bij AVV Zeeburgia, nam de cheque voor de Amsterdamse amateurclub in ontvangst. Daarnaast een cheque van € 5.000 voor een project van de Johan Cruyff Foundation, waardoor er sportmaterialen aangeschaft kunnen worden voor kinderen met een lichamelijke beperking in de omgeving van Amsterdam.meer »

312x gelezen

VZ: Elvaro Kouwenberg naar ASIL Lysi Cyprus

27 maart 13:30  Deze week kwam Voetbalzone.nl met een erg leuk artikel over Elvaro Kouwenberg die deze winterstop de overstap maakte van Zeeburgia 1 naar ASIL Lysi, uitkomend in de tweede klasse op Cyprus. Elvaro speelde drie seizoenen bij Zeeburgia en kijkt zeer tevreden terug op zijn tijd aan de Kruislaan: “Ik heb veel geleerd in de Onder 21 en in de senioren bij de Zaterdag 1. Het is typerend voor Zeeburgia dat er zo snel werd geschakeld toen deze kans voorbij kwam, je ziet dat ze me deze stap echt gunnen, daar ben ik de technische staf en het bestuur dankbaar voor.” Specifiek noemt Elvaro nog de trainingen door Mike & Enrico Kolf: “Dat heeft echt geholpen mijn zwakke punten als voetballer te verbeteren”. Hoofd Opleiding Mike Kolf en hoofdtrainer Ray Semmoh zijn ook blij voor Elvaro: “Natuurlijk missen we hem in de Zaterdag 1, maar deze kans wilden we hem natuurlijk niet onthouden. We willen dat iedereen alles uit zijn mogelijkheden haalt en wensen hem alle goeds in Cyprus” meer »

350x gelezen

NRC: Voetbaltraining verboden? ‘Mijn hele team is gevaccineerd’

1 december 20:15  NRC sprak o.a. met Samuel Blom (JO17-1) over de impact van het schrappen van trainingen. Voor hem is voetbal net zo belangrijk als school (of stiekem belangrijker) Want voetbal is meer dan gezond bewegen We hopen dat de TK de sporttijden verruimd! #wijzijnzeeburgiameer »

526x gelezen

Nieuwsuur bij Zeeburgia over coronamaatregelen

20 november 13:45  Zaterdag 6 november kwam het actualiteiten programma Nieuwsuur langs om de handhaving van de nieuwe corona-maatregelen te bekijken. Ze spraken onder andere met Martin, Wanni en voorzitter Huub Wilbrink over de (on)mogelijkheden van de nieuwe regels en de professionele wijze waarop Zeeburgia en de Z-kantine dit vormgeven. meer »

522x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!