In de media - AVV Zeeburgia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

In de media

In de media

The Athletic over Ryan Gravenberch & Zeeburgia

20 september 13:15  Afgelopen week verscheen een heel leuk artikel over oud-Zeeburgiaan Ryan Gravenberch in The Athletic. Mike Kolf, Roger Karamat Ali en Robert Roosenstein spraken uitgebreid met Chris Hughes over zijn eerste voetbaljaren bij ons. meer »

95x gelezen

Vz Huub Wilbrink bij Op1 over amateurclubs in de problemen

8 april 13:45  Stijgende kosten, steeds ingewikkelder bestuurswerk en een gebrek aan vrijwilligers. Een groot aantal amateursportclubs in Nederland dreigt op korte termijn om te vallen. Hoe kan het tij gekeerd worden? We praten erover met voorzitter van voetbalclub AVV Zeeburgia Huub Wilbrink, vrijwilliger bij voetbalclub Juventa Aart Timmer en met oud-hockeyinternational Kim Lammers (hockeyclub Laren).meer »

227x gelezen

Zeeburgia lanceert TikTok kanaal @avvzeeburgia

21 december 15:30  Zeeburgia is dankzij Kelly Lanser nu ook op TikTok te vinden! Elke week vind je daar de leukste challenges, doelpunten van de week en nog veel meer leuke filmpjes. Volg jij ons al op https://www.tiktok.com/@avvzeeburgia? #wijzijnzeeburgia #wheretalentgrowsmeer »

219x gelezen

Sportclubs krijgen niet meer steun van minister

30 november 12:15  Amateursportverenigingen hoeven niet te rekenen op extra geld van de overheid om de hoge energierekeningen te kunnen betalen. Minister Helder voor Sport ziet geen mogelijkheden om meer te doen dan de maatregelen die ze al heeft aangekondigd. Dat zei ze maandagavond tijdens het debat in de Tweede Kamer over de sportbegroting. In het NOS Radio 1 Journaal een reportage van verslaggever Roel Pauw. Hij woonde het Kamerdebat bij en sprak daar met voorzitter Huub Wilbrink van Zeeburgia in Amsterdam en met voorzitter Ben van Olffen van de Belangenorganisatie Amateurvoetbalverenigingen (BAV).meer »


‘Het kan toch niet waar zijn dat de toegankelijkheid van de sportclub in gevaar komt?’

25 november 13:45  Sportclubs stevenen af op een rampscenario door de stijgende energiekosten. In het amateurvoetbal kunnen zo’n duizend clubs het hoofd straks niet meer boven water houden. Ook Huub Wilbrink, voorzitter van het Amsterdamse Zeeburgia, maakt zich zorgen, maar ziet tevens mogelijkheden. ‘We moeten nu samen optrekken.’meer »


Zeeburgia vraagt aandacht voor hoge energierekening sportclubs

8 september 12:00  De afgelopen dagen heeft de media gelukkig veel aandacht voor de sterk stijgende energierekeningen bij sportclubs, ook bij Zeeburgia. Voorzitter Huub Wilbrink was hierover voor de zomer al te zien in dagblad Trouw en het RTL4 nieuws, daar kwam afgelopen vrijdag het Parool, gister talkshow HLF8 op SBS6 en vandaag AT5 bij. Dit doen we heel bewust: ook Zeeburgia wordt stevig getroffen door de oplopende energieprijzen. We zijn als club op dit moment financieel kerngezond, mede door zorgvuldig sparen in betere jaren, maar als de gas en elektra prijzen zo blijven hebben we echt keihard overheidssteun nodig. En met ons vele andere sportclubs. meer »

1367x gelezen

Oud vz Marianne van Leeuwen in VK over oa de impact van clubs op de samenleving

4 augustus 13:00  Onze oud-voorzitter en erelid Marianne van Leeuwen, directeur betaald voetbal KNVB, staat vandaag met een interview met Willem Vissers in de Volkskrant. Het gaat natuurlijk over betaald voetbal, maar ze heeft ook aandacht voor de positieve impact van voetbal op de samenleving: “Elke club speelt in zijn eigen stukje van de samenleving een enorm belangrijke rol. Met de verbindende kracht van het voetbal hebben we een positieve impact op de samenleving.”meer »

502x gelezen

Update incl selectie - Tareq Abed El Magied nieuwe trainer Zaterdag 1

10 juli 19:45  Komend seizoen zal Tareq Abed El Magied de Zaterdag 1 leiden. Waar er begin van het jaar er nog overeenstemming met Ray Semmoh was om met elkaar door te gaan, besloot hij om toch met een ‘trainer-sabbatical’ te gaan.meer »

834x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!