Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemeen nieuws

Algemeen nieuws

Zeeburgia & corona - update 30 maart

30 maart 20:30  Heel Nederland is sinds maart 2020 in de ban van de Coronacrisis. Allereerst vanwege de gezondheid van de eigen gezinsleden, de familie en iedereen die ons dierbaar is. Dit raakt Zeeburgia sportief en financieel, met alle gevolgen van dien. In dit bericht houden we iedereen op de hoogte van de maatregelen die we treffen om voetballen weer mogelijk te maken, uiteraard binnen de richtlijnen van het RIVM, NOC-NSF en Gemeente Amsterdam.meer »

Routekaart KNVB - update 24 maart

24 maart 17:30  De KNVB heeft geeft periodiek een update hoe aangekeken wordt tegen het afronden van het huidige seizoen. Er wordt daarbij rekening gehouden met een optrainperiode/ voorbereidingsperiode van een aantal weken om fit te kunnen starten. Uiteraard nemen alle Zeeburgia veld en zaalteams óf deel aan de halve competities óf aan de Regio Cup. Lees hieronder wat de Regio Cup inhoudt en hoe de totale routekaart eruit ziet.meer »

868x gelezen

Invullen Meedenkcampagne 2020/2021

Gisteren, 11 april 19:45  Tot en met zondag 18 april kan de meedenkcampagne 20/21 nog worden ingevuld! Als vereniging zijn wij ontzettend benieuwd naar de mening van de mensen die betrokken zijn bij deze prachtige vereniging. Onze stagiaire Marith is dit jaar verantwoordelijk voor de meedenkcampagne. Wilt u de meedenkcampagne invullen? meer »

5x gelezen

Meedenkcampagne seizoen 2020/2021

3 april 12:45  Net als afgelopen seizoen heeft het bestuur besloten dat er dit jaar weer een Meedenk Campagne komt. Vooral in de huidige omstandigheden zijn wij erg benieuwd naar je mening, wat gaat er goed. wat kan er beter en hoe kijk je naar komend seizoen? meer »

71x gelezen

Werkbezoek Stadsdeelvoorzitter Maarten Poorter aan Zeeburgia Inclusive Community Programma

2 april 17:30  Woensdag 31 maart bracht Stadsdeelvoorzitter Maarten Poorter een digitaal bezoek aan het Zeeburgia Inclusive Community Programma. Tijdens een online Teams-vergadering werden verschillende onderdelen van dat programma gepresenteerd door onze vrijwilligers, waarna Maarten en zijn collega’s daarover met ons in gesprek gingen. De gesprekken leidden tot mooie nieuwe ideeën rond inclusie en de community rol die Zeeburgia in Amsterdam-Oost vervult.meer »

267x gelezen

In memoriam Nizar Lachkar

23 maart 18:45  Vandaag bereikte ons het bericht dat oud-Zeeburgiaan Nizar Lachkar is overleden. Nizar speelde vanaf seizoen 2006/2007 bij Zeeburgia, zowel in de junioren als de senioren. Zijn veel te vroege overlijden heeft veel leden en oud-leden diep geraakt. We wensen zijn vrouw, kinderen, familie, vrienden alle sterkte en goeds. Nizar is 32 jaar geworden. Namens het bestuur en alle leden

299x gelezen

Opleiding statushouders tot scheidsrechter & trainer

16 maart 20:15  Vanaf deze week starten trainers- en scheidsrechtersopleidingen voor statushouders en vluchtelingen bij Zeeburgia in het kader van het Legacy Sports Program in Amsterdam. Onder leiding van Abdel Kaddour en begeleiders Danielle Holshuijsen & Vildan Kolic worden de komende maand 5 deelnemers opgeleid tot scheidsrechter door middel van de beproefde Refugee Referees aanpak, 9 andere deelnemers krijgen een mooie introductie in het trainers- en coachvak van hoofd opleiding Mike Kolf en coördinator Patrick de Braij.meer »

350x gelezen

Future Wall of Fame bijgewerkt

6 maart 13:30  😍😍😍 We lopen nu natuurlijk erg weinig door de kleedkamergangen, maar als we binnenkort weer open kunnen zijn alle foto’s van naar BVO’s vertrokken jongens en meiden te bewonderen. Shoutout naar Antonio, Moïse en Sharif voor het regelen van de foto’s, lijstjes en het ophangen 🙏🏼❤️⚽️ wanneer kom jij er op? #wijzijnzeeburgia #futurewalloffamemeer »

221x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!