Algemeen nieuws - AVV Zeeburgia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemeen nieuws

Algemeen nieuws

Zorgen over betalen contributie of voetbalkleding?

8 juni 13:45  Door geldzorgen kan het lastig zijn om de contributie voor jouw voetbalclub te betalen. Terwijl blijven sporten in moeilijke tijden juist éxtra belangrijk is. Als hoofdsponsor van het Nederlandse voetbal vindt ING dat iedereen moet kunnen voetballen, ook als er even geen geld is. Daarom werken we samen met de KNVB en diverse partners om hierbij te helpen. Want er zijn vaak lokale en landelijke voorzieningen om het mogelijk te maken om te blijven voetballen. Of ermee te beginnen. Kijk snel op ing.nl/voetbalvooriedereen wat er voor jou mogelijk is! meer »

864x gelezen

Diefstal uit kleedkamer door niet leden: opletten graag

Gisteren, 28 januari 13:00  Helaas is de afgelopen week door twee niet-leden een telefoon gestolen uit kleedkamer 3. De daders staan duidelijk op de videobeelden van onze bewakingscamera’s. Zeeburgia doet uiteraard aangifte en zal de beelden overdragen aan de politie. Een oproep aan iedereen: let goed op, sluit de kleedkamers goed af en laat onbekenden nooit binnen in jouw kleedkamer. Daar gaat je trainer over (bij de jeugd). Neem verder zo min mogelijk waardevolle spullen mee naar de club, of maak gebruik van de kluisjes. Laten we samen zorgen dat dieven geen kans hebben!

61x gelezen

Zeer geslaagde nieuwjaarsreceptie (en foto's)

Gisteren, 28 januari 11:45  Op 14 januari heeft de zeer geslaagde nieuwjaarsreceptie plaatsgevonden. Ondanks de storm en regen werd er fanatiek 7x7 gevoetbald door 9 Zeeburgia senioren heren teams, en door de Dames Zondag 1 tegen drie gastteams. Op veld 1 vond een ware sportpark derby plaats, met oud-TOG tegen oud-Zeeburgia. Na een nieuwjaarstoespraak in een overvolle kantine, waarbij ook aandacht was voor de ons ontvallen Hans Driesen, zijn de winnende teams verblijd met kaartjes tot de opnames van EPSN Eretribune én werd er aandacht besteed aan de opbrengst en topverkopers van de Grote Club Actie. Zanger Henk Schulz maakte de avond compleet. Veel dank aan de organisatoren: Jeroen Jaring, Casper Seinen, Jeroen Koning, Martin Amatredjo, Antonio Dias de Oliveira, Maureen Dompig, Vincent Pluijmers, Barry Skøll en Huub Wilbrink. En aan Voetbalshop Amsterdam voor de Grote Club Actie prijzen! Zie hieronder een aantal prachtige foto's van Joyce van Doorn en de link naar het hele foto-album.meer »

35x gelezen

Prachtige opbrengst Grote Club Actie 2022

23 januari 20:00  Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd de opbrengt van de Grote Club Actie 2022 door bestuurslid Saïd Amallah onthuld: meer dan 2.200 euro dit jaar! Topverkoper Levi Roelofs ontving een officiële Eredivisiebal én een prachtige kortingsbon van Voetbalshop.nl. Onder de verkopers van meer dan 10 loten werd een gesigneerd shirt van Kudus en Frenkie de Jong verloot. Amouri Pique won het shirt van Kudus, Karan Gulveren die van Frenkie de Jong. Van harte mannen, zonder jullie en alle andere verkopers hadden we niet zo'n mooi opbrengst gehad! WIJ ZIJN ZEEBURGIA! - - - - #wijzijnzeeburgia #voetbal #voetballer #voetbal #zeeburgia #talent #jeugd #dromen #doelen #rebel #academy #werk #toekomst #wheretalentgrowsmeer »

64x gelezen

Help jij mee in de sponsorcommissie?

21 januari 15:15  Ben jij handig met marketing en sales? Kun jij je clubliefde goed overbrengen en vergroot je daarmee onze inkomsten? Verzin jij het nieuwe creatieve commerciële concept waarmee Zeeburgia verder kan groeien? Dan zoeken we jou!meer »


Nieuwjaarsborrel | zat 14 januari 2023 | 15:30 uur

30 december 20:15   Beste Zeeburgianen, sportvrienden, relaties, vrijwilligers, Graag willen we zaterdagmiddag 14 januari 2023 vanaf 15:30 uur met jullie het glas heffen en vooruitkijken naar een nieuw, sportief en gezond 2023. We kijken terug op een succesvol jaar, na het verdwijnen van de laatste Corona restricties is er weer volle bak gevoetbald. Ondanks uitdagingen als de huidige inflatie en stijgende energielasten staan we er dit seizoen goed voor met een recordaantal teams, een groeiende vrouwentak en mooie maatschappelijke initiatieven. Dit succes komt vooral door jullie en daar zijn we erg dankbaar voor. Graag staan we daar de 14e samen bij stil.meer »

279x gelezen

Fijne feestdagen namens Zeeburgia!🎄🥂🤩

23 december 18:30  Fijne feestdagen namens Zeeburgia!🎄🥂🤩 #wijzijnzeeburgia #voorjou #merrychristmas #happynewyear #2023 #foryoupage #amsterdam #bestwishes #football #voetbalmeer »

58x gelezen

Zeeburgia lanceert TikTok kanaal @avvzeeburgia

21 december 15:30  Zeeburgia is dankzij Kelly Lanser nu ook op TikTok te vinden! Elke week vind je daar de leukste challenges, doelpunten van de week en nog veel meer leuke filmpjes. Volg jij ons al op https://www.tiktok.com/@avvzeeburgia? #wijzijnzeeburgia #wheretalentgrowsmeer »

101x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!