Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemeen nieuws

Algemeen nieuws

De nieuwsbrief is uit! Klik hier om de nieuwsbrief te lezen.

Zomerstop & start seizoen 2021/2022

22 juni 8:00  In de nieuwsbrief stond al een voorschot op de aanstaande zomerstop en de opstart van het seizoen 2021/2022. Hieronder vind je deze in meer detail. meer »

1224x gelezen

Prachtige palletbanken op het terras

20 juli 11:00  📞 Zaterdagmiddag, rijdend op de Middenweg, onderweg naar Zeeburgia. Siri belt Susan de Haan: “Hoi Suus, hoe is het? Wil je even meedenken? We hebben namelijk wat donaties van de seniorenteams en misschien kunnen we er wat mee op het terras?” “Natuurlijk, wat zullen gaan we doen?” 💡 En dat werd: prachtige zelfgemaakte palletbanken mét all weatherkussens en sfeervolle verlichting op het terras. meer »

106x gelezen

USC fysiotherapie ook in de zomer!

17 juli 16:15  📢 Tot 8 Augustus zijn er geen trainingen en zijn de fysio's van USC fysiotherapie niet op de club aanwezig. Maar ze staan natuurlijk nog steeds voor jou klaar om te helpen bij een blessure of om jou topfit aan het nieuwe seizoen te laten starten. 📍 Je kan hiervoor terecht bij de vestiging op het Science Park of bij de Wibautstraat in sportcentrum Amstelcampus. 📞📧 Een afspraak kan je maken via fysio@zeeburgia.nl of whatsapp 06-29338386 🏃🏾⚽️🥅🏋🏼‍♀️🚴🏿‍♀️ www.uscfysiotherapie.nl #wijzijnzeeburgia meer »

25x gelezen

Einde seizoensnieuwsbrief (6) | juli 2021 is uit

14 juli 20:15  📩 📬 De eindeseizoensnieuwsbrief is uit! Over de Zeeburgia AUC Summerschool, een bedankbriefje van Marianne, de mooie resultaten van de meedenkcampagne, vrijwilliger van het jaar en nog veel meer! Kijk snel in je mail of hieronder voor de hele nieuwsbrief. ⚽️❤️💪🏽 #wijzijnzeeburgia #zomerstop #summerschoolmeer »

87x gelezen

Afscheidsbrief Marianne van Leeuwen

12 juli 11:15  📝 Lees hieronder een afscheidsbriefje van vertrekkend voorzitter Marianne van Leeuwen 👇🏽. We gaan je missen Marianne, alle, alle succes in je nieuwe baan! 🙏🏼❤️⚽️meer »

165x gelezen

Festival Football for Unity bij Zeeburgia op 3 & 4 juli

29 juni 14:00  Op 3 & 4 juli organiseren wij het Football for Unity Festival. Een voetbalfestival met een diepere laag: de brug slaan tussen nieuwe Amsterdammers en bestaande Amsterdammers. Om ruimte te creëren voor sociale integratie van vluchtelingen en statushouders.meer »

307x gelezen

Toeschouwers toegestaan | Update Coronaregels 25 juni

25 juni 20:30  Heel Nederland is sinds maart 2020 in de ban van de Coronacrisis. Allereerst vanwege de gezondheid van de eigen gezinsleden, de familie en iedereen die ons dierbaar is. Dit raakt Zeeburgia sportief en financieel, met alle gevolgen van dien. In dit bericht houden we iedereen op de hoogte van de maatregelen die we treffen om voetballen weer mogelijk te maken, uiteraard binnen de richtlijnen van het RIVM, NOC-NSF en Gemeente Amsterdam.meer »


Contributie-inning 2021/2022

20 juni 11:45  Het bestuur van AVV Zeeburgia heeft na de succesvolle samenwerking van het afgelopen seizoen besloten om seizoen ’20 – ‘21 de samenwerking met NIKKI voort te zetten met betrekking tot de inning van de contributiegelden.meer »

185x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!