Algemeen nieuws - AVV Zeeburgia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemeen nieuws

Algemeen nieuws

Spoorboekje afronding '22/'23 & start '23/'24

7 mei 11:15  We gaan richting het einde van het huidige seizoen, de laatste wedstrijden zullen de komende weken nog gespeeld worden. Natuurlijk bereiden we ons ook alweer voor op het nieuwe voetbalseizoen 2023/2024. Hieronder vind je een spoorboekje met de belangrijke data en momenten richting het einde van het huidige seizoen en de start van het nieuwe seizoen. Eventuele updates worden steeds toegevoegd.meer »

872x gelezen

Ledentevredenheidsonderzoek ’22/’23 geopend

Gisteren, 28 mei 10:45  Goed nieuws! We hebben iets leuks voor jullie: twee aparte ledentevredenheidsonderzoeken, een voor de senioren recreatie leden en een specifiek voor de leden van de Voetbalacademie. Uitgevoerd door 4 studenten van de Hogeschool van Amsterdam, Sport Management & Ondernemen. We willen graag weten wat jullie van Zeeburgia vinden en hoe we onze diensten nog beter kunnen maken voor jullie. Als club die gaat voor topkwaliteit sportfaciliteiten en -programma's, is jullie feedback super belangrijk voor ons. We geloven dat luisteren naar jullie behoeften en meningen de sleutel is tot een geweldige sportomgeving en constante verbetering.meer »

26x gelezen

Denk jij ook mee over de koers van Zeeburgia?

26 mei 18:45  Zeeburgia staat er hartstikke goed voor. Onze missie, visie en strategische doelstellingen 2020 - 2025 helpen ons om koers te houden. We zijn ruim over de helft, een mooi moment om samen met vrijwilligers én leden het gesprek over onze doelstellingen aan te gaan. Liggen we op koers met onze doelstellingen, verdienen ze bijstelling, wat is er nog meer nodig om ze te bereiken? Iedereen is van harte welkom om mee te praten tijdens deze brainstormavond! Programma 14 juni - 19u inloop met een kopje soep en een broodje - Om 19.30u starten we met de inhoud tot ca 21.30u Meld je nu aan via secretaris@zeeburgia.nl. meer »

129x gelezen

Algemene Ledenvergadering - 28 juni

24 mei 20:00  De agenda van de halfjaarlijkse ALV op 28 juni is bekend. Er staan een aantal belangrijke onderwerpen op de agenda. • Zoals gebruikelijk wordt er terug- en vooruitgeblikt op het voetbal en worden de missie, visie & ambities besproken. • Ook staan de financiën op de agenda en wordt er een besluit genomen over de hoogte van de contributie voor het seizoen 2023-24. • Tevens loopt de benoemingstermijn van de huidige bestuursleden af en zal er voor de komende drie jaar een nieuw bestuur worden gekozen. meer »

33x gelezen

Zondag senioren recreatie teams gezocht: meld je nu aan!

24 mei 19:30  Zeeburgia heeft naast een succesvolle jeugdafdeling ook een gezellige senioren recreatieafdeling waar fanatiek voetbal en strijden om de winst hand in hand gaat met een goede derde helft! Op de zondag hebben we nog plek voor een aantal teams, heren als dames, zowel 11 tegen 11 als voor het eerst aankomend seizoen: 7 tegen 7. Informeer naar de mogelijkheden door een e-mail te sturen naar recreatiesenioren@zeeburgia.nl WIJ ZIJN ZEEBURGIA! - - - - #wijzijnzeeburgia #voetbal #voetballer #voetbal #zeeburgia #Talent #jeugd #dromen #quote #maandag #doelen #rebel #senioren #zondag #recreatie #academy #werk #toekomstmeer »

34x gelezen

IN MEMORIAM Jan Bruyn 10 februari 1933 - 20 mei 2023†

24 mei 13:30  Ons bereikte het bericht dat erelid Johannes Timotheus Bruijn (Jan) afgelopen zaterdag is overleden. Jan heeft zijn hele leven ontzettend veel betekend voor Zeeburgia, hij legde 7 jaar geleden nog de eerste steen van ons nieuwe clubhuis. Aanstaande zaterdag kan er afscheid genomen worden om 11.15 uur in de aula van Begraafplaats De Nieuwe Ooster, Kruislaan 126 in Amsterdam. Aansluitend wordt Jan begraven bij zijn vrouw Willy. Na afloop van de begrafenis is er gelegenheid met elkaar samen te zijn. We wensen de kinderen, overige familie en andere vrienden en bekenden alle sterkte en goeds. Zie hieronder de rouwkaart en een in memoriam van Dick Smit.meer »

246x gelezen

Nieuwe groep Refugee Referees opgeleid

11 mei 10:00  Onlangs is er, met steun van Stadsdeel Oost Gemeente Amsterdam, weer een groep Refugee Referees bij Zeeburgia intern opgeleid door Abdel Kaddour. Ze hebben hun praktijkwedstrijden gefloten bij de buren van Tos Actief onder begeleiding van onze Rally Rijkschroef en met veel hulp van Titus Rombouts van Tos Actief. Een groot deel van de groep is (samen met Naoufal) in één keer door gegaan naar de KNVB scheidsrechtersopleiding die we samen met AFC IJburg hebben georganiseerd. Adel Munassar en Abbas Faron dank voor het meehelpen ook! Van harte met jullie diploma’s heren! We zijn trots op jullie en ontzettend blij dat jullie ons scheidsrechterskorps versterken. Veel succes op de Amsterdamse velden! meer »

87x gelezen

Game on! Maak kennis met onze nieuwe "esportswall" met FIFA 23 Ultimate Edition

27 april 12:00  Als één van de eerste amateurverenigingen in Nederland hebben wij een esportswall: een wand in de kantine waar je andere leden voor of na je training kunt uitdagen voor een gezellig potje FIFA. Want samen gamen is veel leuker dan thuis alleen, toch? Daarnaast staan er mooie dingen op het programma: in samenwerking met WePlay Esports organiseren we rondom de release van de nieuwe game EA Sports FC een esports toernooi. Dit is hét moment om jouw skills te laten zien, want goed nieuws: vanaf volgend seizoen hebben we ons eigen esportsteam en strijden we in een competitie tegen andere verenigingen. Daar wil jij toch ook bij zitten? Kom binnenkort dus gezellig langs om te oefenen, onze kantine deuren staan open!meer »

123x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!