Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Voetbalschool cyclus 1 gestart!

27 augustus 14:00  Wil je je blijven ontwikkelen als voetballer? Schrijf je dan nu in voor de Zeeburgia Voetbalschool. De Zeeburgia voetbalschool is de perfecte aanvulling op je normale training en wedstrijden. Het inschrijfportaal is weer geopend voor de 1e cyclus - start 28 augustus 2022. Schrijf je nu in!meer »

Zorgen over betalen contributie of voetbalkleding?

8 juni 13:45  Door geldzorgen kan het lastig zijn om de contributie voor jouw voetbalclub te betalen. Terwijl blijven sporten in moeilijke tijden juist éxtra belangrijk is. Als hoofdsponsor van het Nederlandse voetbal vindt ING dat iedereen moet kunnen voetballen, ook als er even geen geld is. Daarom werken we samen met de KNVB en diverse partners om hierbij te helpen. Want er zijn vaak lokale en landelijke voorzieningen om het mogelijk te maken om te blijven voetballen. Of ermee te beginnen. Kijk snel op ing.nl/voetbalvooriedereen wat er voor jou mogelijk is! meer »

425x gelezen

Update energie & verduurzaming

25 september 12:30  Er is veel gebeurd op het gebied van mogelijke steun bij de energierekening en ook onze inzet om energie te besparen en te verduurzamen. Graag geven we jullie een update hierover. Weet bestuurslid Saïd Amallah en Huub Wilbrink te vinden voor vragen en tipsmeer »

118x gelezen

Even voorstellen: Jamal Vishnudatt

21 september 18:45  Recent is Jamal Vishnudatt gestart als stagiair bij Zeeburgia. Op de website stelt hij zichzelf even voor. Check snel wat hij aan het doen is op het gebied van sponsoring en de website. En natuurlijk wie zijn favoriete voetballer is. #welkomjamal #wijzijnzeeburgiameer »


Zeeburgia vraagt aandacht voor hoge energierekening sportclubs

8 september 12:00  De afgelopen dagen heeft de media gelukkig veel aandacht voor de sterk stijgende energierekeningen bij sportclubs, ook bij Zeeburgia. Voorzitter Huub Wilbrink was hierover voor de zomer al te zien in dagblad Trouw en het RTL4 nieuws, daar kwam afgelopen vrijdag het Parool, gister talkshow HLF8 op SBS6 en vandaag AT5 bij. Dit doen we heel bewust: ook Zeeburgia wordt stevig getroffen door de oplopende energieprijzen. We zijn als club op dit moment financieel kerngezond, mede door zorgvuldig sparen in betere jaren, maar als de gas en elektra prijzen zo blijven hebben we echt keihard overheidssteun nodig. En met ons vele andere sportclubs. meer »

870x gelezen

Oud-Zeeburgiaan Kayden Wolff tekent 1e profcontract bij Ajax

30 augustus 12:15  Gister tekende Oud-Zeeburgiaan Kayden Wolff zijn eerste profcontract bij Ajax. Kayden speelde in 2016/2017 bij Zeeburgia waarna hij na een succesvol jaar onder Marciano Vink naar FC Volendam vertrok. Bij Volendam ontwikkelde hij zich razendsnel wat leidde tot wedstrijden in Oranje Onder 14 en Onder 15. Dit bleef niet onopgemerkt en Ajax handelde snel in de zomer van 2021, door Kayden weg te kapen voor de neus van PSV, Feyenoord en AZ. Dat snelle handelen doen ze een jaar later dus weer! Op naar je debuut Kayden, van harte! We hangen een mooi shirt op het plafond! WIJ ZIJN ZEEBURGIA! - - - - #wijzijnzeeburgia #voetbal #voetballer #voetbal #zeeburgia #Talent #jeugd #dromen #quote #doelen #rebel #academy #werk #toekomst #debut #ajax #contractmeer »

167x gelezen

In memoriam: Jeroen Vonk

25 augustus 19:15  Jeroen Vonk, voetbaldier in hart en nieren, is woensdagmiddag 24 augustus ingeslapen. Na een kortstondig ziekbed overleed hij in het bijzijn van zijn vrouw, drie dochters en drie kleinkinderen op 55-jarige leeftijd. Vonk is altijd aan het amateurvoetbal in Amsterdam verbonden geweest. Na zijn vroegtijdige afscheid als voetballer (Buitenveldert en Zeeburgia) was hij in diverse functies actief voor KBV, Blauw Wit Amsterdam en tot vorig seizoen nog JOS Watergraafsmeer.meer »


Voorlopig trainingsschema '22/'23 bekend

24 augustus 18:30  Het voorlopige trainingsschema 2022/2023 voor de gehele club is bekend. Ook de senioren recreatie teams zijn ingevoegd. Let op: er kunnen de komende weken nog wijzigingen optreden, we delen de kunstgrasvelden op het sportpark met vele sportverenigingen en moeten er elk jaar samen uit komen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!