Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Zeeburgia & corona - update 21 april

30 maart 20:30  Heel Nederland is sinds maart 2020 in de ban van de Coronacrisis. Allereerst vanwege de gezondheid van de eigen gezinsleden, de familie en iedereen die ons dierbaar is. Dit raakt Zeeburgia sportief en financieel, met alle gevolgen van dien. In dit bericht houden we iedereen op de hoogte van de maatregelen die we treffen om voetballen weer mogelijk te maken, uiteraard binnen de richtlijnen van het RIVM, NOC-NSF en Gemeente Amsterdam.meer »

Proeftrainingen Voetbalacademie geopend

15 maart 14:00  Vanaf nu is het weer mogelijk je aan te melden voor de jeugdteams (jongens en meiden) bij Zeeburgia. Dit kan door het invullen van onderstaand aanmeldformulier met onder andere je leeftijd, positie en motivatie. Er zal geen losse talentendag worden georganiseerd, maar je zal gericht uitgenodigd worden voor proeftrainingen. Let op: - Zeeburgia neemt alleen jongens en meiden aan die beter zijn dan de huidige leden. Zie hier de opleidingsvisie waarin dit wordt uitgelegd. - Vergeet niet je aanmelding door te geven bij je huidige club, dit is verplicht door de KNVB. Impact corona-maatregelen Het kan zijn dat de corona-maatregelen strenger worden en bijvoorbeeld wederom niet getraind kan worden en/of de overschrijvingsdata van de KNVB wijzigen. In dat geval kan het zijn dat de proeftrainingen anders worden georganiseerd. Hou hiervoor je e-mail en www.zeeburgia.nl in de gaten.meer »

Nog ruimte voor nieuwe meiden voor komend seizoen

Gisteren, 8 mei 13:30  Ben jij die getalenteerde meid die onze voetbalacademie komt versterken? Bij verschillende leeftijden (van 7 tot 19 jaar) zoeken we nog versterking. Meld je dan aan voor een proeftraining via onderstaande link! ⚽❤ #girls #proeftrainingen #wijzijnzeeburgia meer »

6x gelezen

Ruimte voor 35+ en 45+ teams op vrijdagavond

28 april 16:45  Zeeburgia zit bomvol voor het senioren voetbal op zaterdag en zondag, maar op de vrijdagavond is wél nog ruimte voor 35+ en 45+ teams. Je speelt tien vrijdagavonden in een najaars- en voorjaars competitie tegen clubs in Amsterdam en omgeving. Op een speelavond speel je in een mini-toernooi tegen al je poulegenoten en er wordt afgesloten met een gezellige 3e helft.meer »

52x gelezen

Trainers gezocht voor JO19-1, Meiden en JO15-1 zondag

21 april 12:45  Zeeburgia zoekt voor komend seizoen nog enkele versterkingen aan het trainersfront. Er zijn vacatures voor de JO19-1, de JO15-1 zondag en de Meiden. Reageer snel! meer »

189x gelezen

Silvinho Esajas en Caïn Seedorf debuteren met 6! andere Zeeburgianen

4 april 19:45  Niet 1, niet 2, niet 3, maar, maar liefst..... 8?!? Zeeburgianen speelden net bij ADO Den Haag - FC Utrecht. Waarvan twee debut boyz, Caïn Seedorf en Silvinho Esajas 🙏🏼❤️⚽️ Of het een record is? Wellicht wel, maar we feliciteren nu vooral Silvinho en Caïn met hun debuut, op naar nog vele potjes mannen! #wijzeeburgia #debutboyz #maher #familia-castillo #vanewijk #kerk #veijnovic #esajas #benamar #seedorf meer »

318x gelezen

Werkbezoek Stadsdeelvoorzitter Maarten Poorter aan Zeeburgia Inclusive Community Programma

2 april 17:30  Woensdag 31 maart bracht Stadsdeelvoorzitter Maarten Poorter een digitaal bezoek aan het Zeeburgia Inclusive Community Programma. Tijdens een online Teams-vergadering werden verschillende onderdelen van dat programma gepresenteerd door onze vrijwilligers, waarna Maarten en zijn collega’s daarover met ons in gesprek gingen. De gesprekken leidden tot mooie nieuwe ideeën rond inclusie en de community rol die Zeeburgia in Amsterdam-Oost vervult.meer »

376x gelezen

Routekaart KNVB - update 14 april

24 maart 17:30  De KNVB heeft geeft periodiek een update hoe aangekeken wordt tegen het afronden van het huidige seizoen. Er wordt daarbij rekening gehouden met een optrainperiode/ voorbereidingsperiode van een aantal weken om fit te kunnen starten. Uiteraard nemen alle Zeeburgia veld en zaalteams óf deel aan de halve competities óf aan de Regio Cup. Lees hieronder wat de Regio Cup inhoudt en hoe de totale routekaart eruit ziet.meer »

1052x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!