Nieuws - AVV Zeeburgia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Zondag senioren recreatie teams gezocht: meld je nu aan!

24 mei 19:30  Zeeburgia heeft naast een succesvolle jeugdafdeling ook een gezellige senioren recreatieafdeling waar fanatiek voetbal en strijden om de winst hand in hand gaat met een goede derde helft! Op de zondag hebben we nog plek voor een aantal teams, heren als dames, zowel 11 tegen 11 als voor het eerst aankomend seizoen: 7 tegen 7. Informeer naar de mogelijkheden door een e-mail te sturen naar recreatiesenioren@zeeburgia.nl WIJ ZIJN ZEEBURGIA! - - - - #wijzijnzeeburgia #voetbal #voetballer #voetbal #zeeburgia #Talent #jeugd #dromen #quote #maandag #doelen #rebel #senioren #zondag #recreatie #academy #werk #toekomstmeer »

43x gelezen

Spoorboekje afronding '22/'23 & start '23/'24

7 mei 11:15  We gaan richting het einde van het huidige seizoen, de laatste wedstrijden zullen de komende weken nog gespeeld worden. Natuurlijk bereiden we ons ook alweer voor op het nieuwe voetbalseizoen 2023/2024. Hieronder vind je een spoorboekje met de belangrijke data en momenten richting het einde van het huidige seizoen en de start van het nieuwe seizoen. Eventuele updates worden steeds toegevoegd.meer »

948x gelezen

Aanmelden proeftrainingen seizoen '23/'24

1 maart 10:00  De aanmelding voor proeftrainingen van de Zeeburgia Voetbalacademie voor jongens en meiden van Onder 8 t/m Onder 21 is geopend. Jongere kinderen kunnen op zondag deelnemen aan de Zeeburgia Voetbalschool en kunnen vanuit daar doorstromen. Aanmelden kan door het invullen van onderstaand aanmeldformulier met onder andere je leeftijd, positie en motivatie. Er zal geen losse talentendag worden georganiseerd, maar je zal gericht uitgenodigd worden voor proeftrainingen. Let op: - Zeeburgia is heel populair en neemt alleen jongens en meiden aan die beter zijn dan de huidige leden. Zie hier de opleidingsvisie waarin dit wordt uitgelegd. - Vergeet niet je aanmelding door te geven bij je huidige club, dit is verplicht door de KNVB.meer »

Excursie naar UvA Anton Pannekoek Instituut

Gisteren, 31 mei 15:00  Vorige maand had Zeeburgia een geweldige excursie naar het Anton Pannekoek Instituut. Nadat ze over de ruimte hadden geleerd, lanceerden de kinderen zelfgemaakte raketten de lucht in voordat ze de ongelooflijke telescopen ter plaatse bezochten. Met dank aan API voor een geweldige avond en het aanbieden van deze eyeopener-ervaring en het Stadsdeel Oost voor het mogelijk maken hiervan! Blijf alert voor nieuws over de volgende excursie waaraan u kunt deelnemen!meer »

19x gelezen

IN MEMORIAM Bram Haverkamp 24-09-1939 – 28-5-2023 (83 jaar) †

29 mei 20:15  Ons bereikte het bericht dat lid van verdienste Bram Haverkamp in de nacht van zondag op maandag is overleden. Bram heeft in de jaren tachtig bij Zeeburgia gevoetbald met o.a. Sjaak Swart en Freek de Jonge en daarna ook heel veel betekend voor Zeeburgia, met name op technisch voetbalgebied in de jaren negentig. We wensen de familie, vrienden en bekenden alle sterkte en goeds. Zie hieronder een in memoriam van Dick Smit. Update 31 mei: de rouwkaart is toegevoegd meer »

255x gelezen

Ledentevredenheidsonderzoek ’22/’23 geopend

28 mei 10:45  Goed nieuws! We hebben iets leuks voor jullie: twee aparte ledentevredenheidsonderzoeken, een voor de senioren recreatie leden en een specifiek voor de leden van de Voetbalacademie. Uitgevoerd door 4 studenten van de Hogeschool van Amsterdam, Sport Management & Ondernemen. We willen graag weten wat jullie van Zeeburgia vinden en hoe we onze diensten nog beter kunnen maken voor jullie. Als club die gaat voor topkwaliteit sportfaciliteiten en -programma's, is jullie feedback super belangrijk voor ons. We geloven dat luisteren naar jullie behoeften en meningen de sleutel is tot een geweldige sportomgeving en constante verbetering.meer »

60x gelezen

Kampioenenbal update: MO15-1, JO16-1, JO15-1z, JO15-3z, JO13-3 & Zaterdag 3

27 mei 17:30  Update 27 mei: ook de Meiden Onder 15-1 zijn kampioen! Update 21 mei: zowel de JO13-3 (JO12-1), JO15-1 zondag, JO15-3 zondag en de Zaterdag 3 zijn dit weekend kampioen geworden! Hiermee spelen zowel de JO15-1 zondag als de JO17-1 zondag komend seizoen divisie niveau, fantastisch gedaan! NB Het is de JO21 helaas niet gelukt om de titel te grijpen na slechts 1 punt uit de 2 laatste speelrondes. Update 17 mei: afgelopen weekend is de JO16-1 kampioen geworden! En de JO21 heeft aanstaande zaterdag 20 mei genoeg aan een gelijkspel tegen AFC Amsterdam. 23 april: We naderen de ontknopingen van het seizoen, af en toe nog best ingewikkeld met alle fases en promotie- degradatieregelingen. Met een prachtige overwinning op ZOB is afgelopen zaterdag de JO14-1 kampioen geworden. En net bereikte ons het nieuws dat de JO17-1 Zondag aan een 1-4 overwinning tegen De Rijp genoeg had om de titel te grijpen. Van harte allebei!! En er zit nog meer in het vat…meer »

718x gelezen

Denk jij ook mee over de koers van Zeeburgia?

26 mei 18:45  Zeeburgia staat er hartstikke goed voor. Onze missie, visie en strategische doelstellingen 2020 - 2025 helpen ons om koers te houden. We zijn ruim over de helft, een mooi moment om samen met vrijwilligers én leden het gesprek over onze doelstellingen aan te gaan. Liggen we op koers met onze doelstellingen, verdienen ze bijstelling, wat is er nog meer nodig om ze te bereiken? Iedereen is van harte welkom om mee te praten tijdens deze brainstormavond! Programma 14 juni - 19u inloop met een kopje soep en een broodje - Om 19.30u starten we met de inhoud tot ca 21.30u Meld je nu aan via secretaris@zeeburgia.nl. meer »

174x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!