Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Algemene ledenvergadering 2 november 19:30 uur

18 oktober 22:15  Na uitstel door Corona-maatregelen en een prachtig bekerloting Zeeburgia JO16-1 vs Feyenoord JO16-1 op woensdagavond 27 oktober gaat het nu echt gebeuren. De ALV zal plaatsvinden op 2 november en de agenda is bekend. De visie, missie, kernwaarden & ambities worden besproken, er wordt terug- en vooruitgeblikt en de financiën staan op de agenda. Inloop met een drankje is vanaf 19:15 uur, start 19:30 uur, afsluitende borrel vanaf 21:00 uur. Tot dinsdag 2 november!meer »

92x gelezen

Zorg voor een correcte pasfoto op je spelerspas

22 oktober 14:00  Tot 1 november is het nog mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app. Zorg daarom dat jij of je kind uiterlijk 31 oktober een correcte spelerspasfoto heeft. Dit geldt voor alle zaal- en veldvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder.meer »


Stadsdeelvoorzitter hijst regenboogvlag tijdens Coming Out Day

17 oktober 13:30  Op maandag 11 oktober (wereldwijde coming out day) hijst Maarten poorter, stadsdeelvoorzitter in Amsterdam Oost bij ons de regenboogvlag. Dit past heel goed bij Zeeburgia’s missie, kernwaarden en doelstellingen. Bij het hijsen van de vlag om 17:00 uur is natuurlijk iedereen van harte welkom! Erna zal Maarten in gesprek gaan met de JO13-3 (JO12-1) over dit thema. Bij het hijsen van de vlag zal misschien enige pers aanwezig zijn. Bij het gesprek niet.meer »

196x gelezen

Vacature vertrouwenspersoon

13 oktober 19:45  AVV Zeeburgia neemt sociale veiligheid (gedrag, integriteit en tuchtzaken) zeer serieus, zowel qua preventie als op het moment dat er toch iets misgaat. Er is een gedragscode waarin de gedragsregels voor iedereen zijn opgenomen. Ook is er een vertrouwenspersoon, een meldpunt racisme, een klachtenprocedure & -commissie, ondersteuning bij tuchtzaken en worden voor alle vrijwilligers verklaringen omtrent gedrag (VOG's) aangevraagd. Voor de belangrijke rol van vertrouwenspersoon zoeken wij een enthousiaste vrijwilliger, als opvolger van Debbie Rokette die deze rol 7 jaar met verve heeft vervuld en die dit interim blijft doen tot er een opvolger is gevonden.meer »


Eeuwige Jeugd Toernooi 2021 - 18 t/m 22 oktober

5 oktober 17:00  Nadat we vorig jaar op het laatste moment het Eeuwige Jeugd Toernooi moesten afgelasten ivm Corona gaan we dit jaar weer voor een prachtige toernooiweek. In 2019 was de 100 jaar Zeeburgia editie een doorslaand succes en daarom wordt ook dit seizoen het Eeuwige Jeugd Toernooi voor verschillende leeftijdscategorieën (MO11, MO13, MO15, MO17, JO9, JO10, JO11, JO12, JO13, JO14) georganiseerd aan de Kruislaan. Toernooidirecteur Robert Roosenstein heeft met Marith Baltus een mooi team samengesteld om er weer een prachtige week van te maken.meer »


Grote Club Actie: doe jij mee voor een scorebord?

5 oktober 8:30  Na de fantastische opbrengst van vorig jaar (10.000 euro!) doet Zeeburgia ook dit seizoen weer mee aan de Grote Clubactie: de actie, waarbij door het hele land kinderen geld inzamelen voor hun club! 80% van de opbrengst gaat naar de club! Dit seizoen sparen we samen voor een professioneel LED scorebord bij het hoofdveld.meer »


Lever nu je spaarkaart in! - Help ons aan een scorebord door te sparen met AH Voetbalpassie!

4 oktober 18:15  Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat bijna iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jou weer te kunnen verwelkomen bij Zeeburgia. 
De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om clubs financieel een steuntje in de rug te geven, introduceren Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie. Een spaarprogramma waarmee je onze club kunt sponsoren door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met Voetbalpassie proberen we zoveel mogelijk geld op te halen voor een scorebord bij het hoofdveld. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!meer »

758x gelezen

HAV: Wilbrink nieuwe voorzitter Zeeburgia: “Het is een eer”

26 september 11:30  Zeeburgia meldde vlak voor deze zomer trots dat Marianne van Leeuwen de nieuwe directeur betaald voetbal van de KNVB is. Huub Wilbrink is haar opvolger en wil de komende jaren met veel energie nieuwe stappen zetten met de vereniging.

122x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!