Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Academie nieuws

Academie nieuws

Voetbalschool cyclus 1 gestart!

27 augustus 14:00  Wil je je blijven ontwikkelen als voetballer? Schrijf je dan nu in voor de Zeeburgia Voetbalschool. De Zeeburgia voetbalschool is de perfecte aanvulling op je normale training en wedstrijden. Het inschrijfportaal is weer geopend voor de 1e cyclus - start 28 augustus 2022. Schrijf je nu in!meer »

Oud-Zeeburgiaan Kayden Wolff tekent 1e profcontract bij Ajax

30 augustus 12:15  Gister tekende Oud-Zeeburgiaan Kayden Wolff zijn eerste profcontract bij Ajax. Kayden speelde in 2016/2017 bij Zeeburgia waarna hij na een succesvol jaar onder Marciano Vink naar FC Volendam vertrok. Bij Volendam ontwikkelde hij zich razendsnel wat leidde tot wedstrijden in Oranje Onder 14 en Onder 15. Dit bleef niet onopgemerkt en Ajax handelde snel in de zomer van 2021, door Kayden weg te kapen voor de neus van PSV, Feyenoord en AZ. Dat snelle handelen doen ze een jaar later dus weer! Op naar je debuut Kayden, van harte! We hangen een mooi shirt op het plafond! WIJ ZIJN ZEEBURGIA! - - - - #wijzijnzeeburgia #voetbal #voetballer #voetbal #zeeburgia #Talent #jeugd #dromen #quote #doelen #rebel #academy #werk #toekomst #debut #ajax #contractmeer »

167x gelezen

Prachtige affiches Jeugdcup (landelijke beker)

5 augustus 8:00  Er is geloot voor de Jeugdcup (landelijke beker) met een aantal prachtige affiches op 27 augustus tot gevolg. Meest in het oog springend is natuurlijk de JO15-1 die thuis aan mogen treden tegen onze partnerclub Ajax. Maar ook de andere wedstrijden beloven een heerlijke speelronde als aftrap van het nieuwe seizoen! Alvast veel succes boyz! WIJ ZIJN ZEEBURGIA! - - - - #wijzijnzeeburgia #voetbal #voetballer #voetbal #zeeburgia #talent #jeugd #dromen #beker #doelen #rebel #academy #werk #toekomst #indelingen #fun #passie #strijd #jeugdcup #knvbmeer »

232x gelezen

Update incl selectie - Tareq Abed El Magied nieuwe trainer Zaterdag 1

10 juli 19:45  Komend seizoen zal Tareq Abed El Magied de Zaterdag 1 leiden. Waar er begin van het jaar er nog overeenstemming met Ray Semmoh was om met elkaar door te gaan, besloot hij om toch met een ‘trainer-sabbatical’ te gaan.meer »

446x gelezen

Competitie-indelingen A categorie 2022/23 bekend

10 juli 11:45  De competitie indeling in de A-categorie heren/jongens voor seizoen 2022/2023 is bekend. Dit belooft weer een mooi seizoen te worden met heel wat top affiches. Kom Zeeburgia steunen dit seizoen! WIJ ZIJN ZEEBURGIA! - - - - #wijzijnzeeburgia #voetbal #voetballer #voetbal #zeeburgia #Talent #jeugd #dromen #competitie #doelen #rebel #academy #werk #toekomst #indelingen #fun #passie #strijdmeer »

390x gelezen

21 talenten vertrekken naar BVO's

9 juli 10:45  Dit seizoen zijn er maar liefst 21 spelers van Zeeburgia naar Betaald Voetbal Organisaties vertrokken. FC Volendam en sterpartner Ajax spannen de kroon met 4 overstappers, Almere City heeft 3 jongens gestrikt, AZ dit jaar 2. Zie hieronder de hele lijst. Heel veel succes allemaal, haal alles eruit, geniet ervan en don't be a stranger... (Jullie komen natuurlijk allemaal op de Future Wall of Fame)meer »

631x gelezen

Wegwijsbijeenkomst nieuwe leden 6 juli

1 juli 9:30  Zoals elk jaar willen we onze nieuwe en huidige leden - en ouders/verzorgers - wegwijs maken in het reilen en zeilen van onze vereniging. Dit houdt in dat eerdergenoemden welkom zijn op woensdag 6 juli van 19:00 – 20:30. Begin september doen we er nog een, de exacte datum volgt nog.meer »

440x gelezen

Spoorboekje opstart seizoen '22/'23

1 juni 11:15  De afronding van het seizoen nadert. Bijna iedereen is klaar met de competitie, maar door de Corona-periode zijn er de komende twee weekenden nog een paar inhaalwedstrijden. Ook vindt de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering op 28 juni plaats en zijn er weer enkele events op de club, waaronder het Real Madrid voetbalkamp en Powerleague. Hieronder vind je een spoorboekje met de belangrijke data en momenten richting het einde van het seizoen én de start van het nieuwe seizoen. Eventuele updates worden steeds toegevoegd. meer »

1662x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!