Academie nieuws - AVV Zeeburgia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Academie nieuws

Academie nieuws

Spoorboekje afronding '22/'23 & start '23/'24

7 mei 11:15  We gaan richting het einde van het huidige seizoen, de laatste wedstrijden zullen de komende weken nog gespeeld worden. Natuurlijk bereiden we ons ook alweer voor op het nieuwe voetbalseizoen 2023/2024. Hieronder vind je een spoorboekje met de belangrijke data en momenten richting het einde van het huidige seizoen en de start van het nieuwe seizoen. Eventuele updates worden steeds toegevoegd.meer »

948x gelezen

Aanmelden proeftrainingen seizoen '23/'24

1 maart 10:00  De aanmelding voor proeftrainingen van de Zeeburgia Voetbalacademie voor jongens en meiden van Onder 8 t/m Onder 21 is geopend. Jongere kinderen kunnen op zondag deelnemen aan de Zeeburgia Voetbalschool en kunnen vanuit daar doorstromen. Aanmelden kan door het invullen van onderstaand aanmeldformulier met onder andere je leeftijd, positie en motivatie. Er zal geen losse talentendag worden georganiseerd, maar je zal gericht uitgenodigd worden voor proeftrainingen. Let op: - Zeeburgia is heel populair en neemt alleen jongens en meiden aan die beter zijn dan de huidige leden. Zie hier de opleidingsvisie waarin dit wordt uitgelegd. - Vergeet niet je aanmelding door te geven bij je huidige club, dit is verplicht door de KNVB.meer »

Kampioenenbal update: MO15-1, JO16-1, JO15-1z, JO15-3z, JO13-3 & Zaterdag 3

27 mei 17:30  Update 27 mei: ook de Meiden Onder 15-1 zijn kampioen! Update 21 mei: zowel de JO13-3 (JO12-1), JO15-1 zondag, JO15-3 zondag en de Zaterdag 3 zijn dit weekend kampioen geworden! Hiermee spelen zowel de JO15-1 zondag als de JO17-1 zondag komend seizoen divisie niveau, fantastisch gedaan! NB Het is de JO21 helaas niet gelukt om de titel te grijpen na slechts 1 punt uit de 2 laatste speelrondes. Update 17 mei: afgelopen weekend is de JO16-1 kampioen geworden! En de JO21 heeft aanstaande zaterdag 20 mei genoeg aan een gelijkspel tegen AFC Amsterdam. 23 april: We naderen de ontknopingen van het seizoen, af en toe nog best ingewikkeld met alle fases en promotie- degradatieregelingen. Met een prachtige overwinning op ZOB is afgelopen zaterdag de JO14-1 kampioen geworden. En net bereikte ons het nieuws dat de JO17-1 Zondag aan een 1-4 overwinning tegen De Rijp genoeg had om de titel te grijpen. Van harte allebei!! En er zit nog meer in het vat…meer »

718x gelezen

Oud-Zeeburgiaan Ayoub Ouarghi tekent eerste contract

17 mei 13:30  Vrijdag heeft oud-Zeeburgiaan Ayoub Ouarghi zijn eerste profcontract getekend t/m medio 2026. Ayoub die in 2016 naar Feyenoord vertrok, heeft zijn debuut al in Feyenoord Onder 17 mogen maken en behoort ook tot de nationale selectie van Oranje Onder 15. Van harte Ayoub, op naar je debuut! WIJ ZIJN ZEEBURGIA! - - - - #wijzijnzeeburgia #voetbal #voetballer #voetbal #zeeburgia #Talent #jeugd #dromen #quote #feyenoord #doelen #academy #werk #toekomstmeer »

157x gelezen

Even voorstellen: Ivar Krijger

1 mei 18:45  Recent is Ivar Krijger gestart als stagiair bij Zeeburgia. Op de website stelt hij zichzelf even voor. Check snel wat hij aan het doen is binnen de Voetbalacademie! Hij gaat namelijk Roger Karamat Ali helpen bij het wederom behalen van het regionaal opleidingscertificaat en bij het uitwerken van de opdrachten voor de HO-A opleiding van Mike Kolf. En lees ook natuurlijk wie zijn favoriete voetballer is. #welkomivar #wijzijnzeeburgiameer »


Oud-Zeeburgiaan Skye Vink tekent eerste contract

28 februari 12:45  Gisteren heeft oud-Zeeburgiaan Skye Vink zijn eerste profcontract getekend t/m eind juni 2025. Skye speelde van 2015 t/m 2017 in de O10-1 en O11-1 aan de Kruislaan en vertrok daarna naar partnerclub Ajax. Skye nu spelend voor de O18 Selectie van Ajax heeft ook al de For The Future Trophy van Ajax in zijn bezit! Van harte Skye, op naar je debuut! WIJ ZIJN ZEEBURGIA! - - - - #wijzijnzeeburgia #voetbal #voetballer #voetbal #zeeburgia #Talent #jeugd #dromen #quote #tajax #doelen #academy #werk #toekomstmeer »

275x gelezen

Nieuwe shirts op Ceiling of Fame

14 februari 14:45  Er hangen weer prachtige nieuwe shirts op de Ceiling of Fame waaronder van Ryan Donk, Iman Griffith, Marouan Ouardani en Khalid Sinouh! Wil je er ook hangen? Stuur ons een berichtje! WIJ ZIJN ZEEBURGIA! - - - - #wijzijnzeeburgia #voetbal #voetballer #zeeburgia #Talent #jeugd #dromen #friday #doelen #academy #werk #toekomst #ajaxmeer »

156x gelezen

7 oud-Zeeburgianen in Natio Onder 17

12 februari 15:45  Maar liefst 7!? oud-Zeeburgianen spelen vannacht voor Natio onder 17 de eerste WK kwalificatie wedstrijd in Guatemala. Tijdens het CONCACAF toernooi kunnen ze zich kwalificeren voor het WK in Peru. De spelers die meedoen zijn 1. Tyron Chaar - FC Volendam 2. Lebron Campagne - FC Utrecht 3. Jermairo Goodett - Almere City FC 4. Jahlani Fonteni - FC Utrecht 5. D'Angelo Lobman - AFC Ajax 6. Sanyika Puljhun - AFC Ajax 7. Rojendro Oudsten - Telstar Een fantastische ervaring voor onze mannen natuurlijk. Heel veel plezier en succes! WIJ ZIJN ZEEBURGIA! - - - - #wijzijnzeeburgia #voetbal #voetballer #voetbal #zeeburgia #Talent #jeugd #dromen #suriname #conacaf #doelen #surinam #youth #jeugd #academy #werk #toekomst #wheretalentgrows meer »

392x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!