Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Academie nieuws

Academie nieuws

Proeftrainingen Voetbalacademie geopend

15 maart 14:00  Vanaf nu is het weer mogelijk je aan te melden voor de jeugdteams (jongens en meiden) bij Zeeburgia. Dit kan door het invullen van onderstaand aanmeldformulier met onder andere je leeftijd, positie en motivatie. Er zal geen losse talentendag worden georganiseerd, maar je zal gericht uitgenodigd worden voor proeftrainingen. Let op: - Zeeburgia neemt alleen jongens en meiden aan die beter zijn dan de huidige leden. Zie hier de opleidingsvisie waarin dit wordt uitgelegd. - Vergeet niet je aanmelding door te geven bij je huidige club, dit is verplicht door de KNVB. Impact corona-maatregelen Het kan zijn dat de corona-maatregelen strenger worden en bijvoorbeeld wederom niet getraind kan worden en/of de overschrijvingsdata van de KNVB wijzigen. In dat geval kan het zijn dat de proeftrainingen anders worden georganiseerd. Hou hiervoor je e-mail en www.zeeburgia.nl in de gaten.meer »

Silvinho Esajas en Caïn Seedorf debuteren met 6! andere Zeeburgianen

4 april 19:45  Niet 1, niet 2, niet 3, maar, maar liefst..... 8?!? Zeeburgianen speelden net bij ADO Den Haag - FC Utrecht. Waarvan twee debut boyz, Caïn Seedorf en Silvinho Esajas 🙏🏼❤️⚽️ Of het een record is? Wellicht wel, maar we feliciteren nu vooral Silvinho en Caïn met hun debuut, op naar nog vele potjes mannen! #wijzeeburgia #debutboyz #maher #familia-castillo #vanewijk #kerk #veijnovic #esajas #benamar #seedorf meer »

141x gelezen

Ray Semmoh blijft Zaterdag 1 leiden

24 maart 14:45  We zijn trots en blij om aan te kunnen kondigen dat Ray Semmoh ook komend jaar de Zaterdag 1 onder zijn hoede neemt. meer »

175x gelezen

Mike & Roger in De TrainerCoach februari

21 februari 16:00  In De TrainerCoach van februari staat de Zeeburgia Voetbalacademie centraal. Hoofd Opleiding Mike Kolf en Hoofd Operationele Zaken Roger Karamat Ali komen uitgebreid aan het woord. Van tactiek en trainingsintensiteit tot het (mentale) DNA van de Zeeburgia speler. En oefeningen van Enrico. Lees het artikel snel op de website #opleidenalsmarathon #mentaleweerbaarheid #barrieres #wijzijnzeeburgiameer »

473x gelezen

De amateurclub van: Sander Keller

16 januari 11:30  "OVERSTAP VAN ZEEBURGIA NAAR AJAX VOELDE HEEL DUBBEL" Iedere profvoetballer is ergens begonnen. Vaak bij de amateurclub om de hoek. Hoe kijken ze terug op het beginpunt van hun voetbalcarrière? Om de week interviewt Amateurvoorspeller een (oud-)profvoetballer in de rubriek ‘Mijn eerste cluppie’. Deze keer: Sander Keller (41), assistent-trainer bij FC Utrecht en oud-speler van onder meer RBC, FC Utrecht en Neuchâtel. meer »

276x gelezen

Inspire to aspire: vergemakkelijken overstap naar hoger onderwijs

20 oktober 20:30  Onze maatschappelijk partner Diversity Talks heeft een prachtig programma opgezet: Inspire to Aspire. Dit is een programma met het doel de overstap naar het hoger onderwijs voor scholieren te vergemakkelijken. Een onderdeel van het programma is 1-op-1 mentoring tussen studenten en scholieren. De student-mentoren ondersteunen de scholieren op zowel academisch als persoonlijk vlak. Ben jij scholier en op zoek naar individuele begeleiding van een student? Of ben jij een student die als mentor een scholier wil begeleiden? Meld je dan aan!meer »

305x gelezen

Oud-Zeeburgiaan Ishan Kort geselecteerd voor Suriname

17 oktober 12:00  Onze oud-jeugdspeler Ishan Kort is geselecteerd voor het Surinaams elftal, prachtig nieuws! Ishan speelde van seizoen 2014/2015 t/m 2016/2017 bij Zeeburgia en vertrok na de O17-1 naar Fc Twente. Op dit moment speelt hij bij Almere City in de Onder 21 in Divisie 1-A waar ze op een mooie tweede plek staan.meer »

484x gelezen

JO7-1, JO11-1 en JO11-2 herfstkampioen

10 oktober 21:00  Met de nieuwe 4 fasen competities is het alweer zover, we tellen maar liefst drie kampioenen! De JO7-1 (geen formele stand), de JO11-1 en de JO11-2 zijn herfstkampioen geworden. De JO11-1 won zelfs alle wedstrijden, scoorde 33 keer en kreeg er maar 10 tegen. De JO11-2 verloor alleen van AGB, scoorde 34 keer in 5 wedstrijden en incasseerde 17 tegentreffers. Van harte boyz, op naar de nieuwe competities na de herfstvakantie. ❤️⚽️💪🏽 #wijzijnzeeburgia #herbstmeister meer »

374x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!