Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Academie nieuws

Academie nieuws

Real Madrid Clinic 11 t/m 15 juli

9 april 9:15  Train als de spelers van REAL MADRID! Van 11 t/m 15 juli komen de jeugdtrainers van REAL MADRID naar ZEEBURGIA Amsterdam. Spelers van 7 tot 16 jaar kunnen dan een week trainen zoals de sterren van REAL. Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je snel aan via zeeburgia.nl, zie daar ook meer informatie, o.a. over de vroegboekkorting.meer »

232x gelezen

Proeftrainingen Voetbalacademie geopend (seizoen 2022/2023)

1 maart 20:00  Vanaf nu is het weer mogelijk je aan te melden voor de teams van de Voetbalacademie (meiden en jongens t/m O21) bij Zeeburgia. Dit kan door het invullen van onderstaand aanmeldformulier met onder andere je leeftijd, positie en motivatie. Er zal geen losse talentendag worden georganiseerd, maar je zal gericht uitgenodigd worden voor proeftrainingen. - Zeeburgia neemt alleen jongens en meiden aan die beter zijn dan de huidige leden. Zie hier de opleidingsvisie waarin dit wordt uitgelegd. - Vergeet niet je aanmelding door te geven bij je huidige club, dit is verplicht door de KNVB.meer »

Onder 21 kampioen! Terug naar divisie 3

Gisteren, 15 mei 12:30  What a ride! Vorige week verloor de Onder 21 van IJsselmeervogels en dat was voor het eerst in deze poule. Maar: het kon ze zo maar het kampioenschap kosten. De rekenwonders moesten aan de slag. Zelf winnen was sowieso het devies en daarbij moest Koninklijke HFC gelijk spelen of verliezen van hetzelfde IJsselmeervogels. En dat gebeurde! Na een matige start won Zeeburgia met 1-4 van Hollandia, Koninklijke HFC verloor met een man minder met 2-1. Uiteindelijk zeer terecht kampioen, maar maak het nooit mee zo spannend boys! Op maar de 3e divisie weer! WIJ ZIJN ZEEBURGIA! - - - - #wijzijnzeeburgia #voetbal #voetballer #voetbal #zeeburgia #talent #dromen #doelen #rebel #academy #seizoen #development #ontwikkeling #KNVB meer »

31x gelezen

Komend seizoen Onder 23 (naast O21 en Zaterdag 1)

7 mei 17:15  Komend jaar zal Zeeburgia naast de Onder 21 en de Zaterdag 1 ook een Onder 23 team inschrijven. De KNVB biedt komend seizoen voor het eerst die mogelijkheid (op divisieniveau) en dit is natuurlijk een erg mooie aanvulling van onze Voetbalacademie. meer »

134x gelezen

Nordin Musampa tekent 1e contract bij FC Groningen

23 april 12:15  Gister heeft oud-Zeeburgiaan Nordin Musampa zijn eerste profcontract getekend bij de Trots van het Noorden: FC Groningen. Nordin zette op zijn 5e zijn eerste voetbalstappen bij ons aan de Kruislaan en speelde uiteindelijk van seizoen 2007/2008 tot en met seizoen 2010/2011 bij Zeeburgia. Via Elinkwijk en Almere City belandde hij bij Ajax waar hij 53 officiële wedstrijden speelde in Jong Ajax. Ook Oranje onder 15, 17 en 18 staan al op zijn voetbal-cv. Veel succes in het Noorden Nordin, heel leuk dat je samen met Neraysho Kasanwirjo gaat spelen! #wijzijnzeeburgiameer »

136x gelezen

Marc Klok opgeroepen voor Indonesisch Elftal

9 april 10:30  Marc Klok is opgeroepen om het Indonesische elftal te versterken. Een geweldige stap in de carrière van de oud-Zeeburgiaan. Momenteel speelt de Amsterdamse middenvelder, die sinds 2020 een Indonesisch nationaliteit verkreeg, voor Persib Bandung. Bij Zeeburgia hebben we altijd erg genoten van de voetbalkwaliteiten die Marc Klok beheerst, het is daarom ook niet gek dat hij wordt opgeroepen voor het nationale team. Zeeburgia is erg trots op de voetballer, nu is het aan Klok om de 200 miljoen Indonesiërs trots te maken. WIJ ZIJN ZEEBURGIA! - - - - #wijzijnzeeburgia #voetbal #voetballer #voetbal #zeeburgia #Talent #jeugd #dromen #quote #donderdag #doelen #rebel #academy #werk #toekomst #debut #debutante #Indonesia #nationalteammeer »

115x gelezen

Contractverlenging Iman Griffith bij AZ

9 april 10:15  Afgelopen dinsdag heeft Oud-Zeeburgiaan Iman Griffith een nieuw contract bij AZ Alkmaar getekend. Hiermee is hij tot medio 2024 verbonden aan de club met een optie voor nog eens 2 jaar. Namens avv Zeeburgia willen wij Iman feliciteren met zijn nieuwe contract. WIJ ZIJN ZEEBURGIA! - - - - #wijzijnzeeburgia #voetbal #voetballer #voetbal #zeeburgia #Talent #jeugd #dromen #contract #dinsdag #doelen #rebel #academy #werk #toekomst #2024 #AZ #Alkmaarmeer »

123x gelezen

Ray Semmoh ook in 2022/2023 hoofdtrainer

7 april 12:00  We zijn verheugd te kunnen melden dat Ray Semmoh ook komend seizoen hoofdtrainer van de club zal zijn. Ray gaat daarmee zijn derde seizoen in als hoofdtrainer en daar zien Zeeburgia en hij erg naar uit.meer »

278x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!