Contributie - AVV Zeeburgia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Contributie

Contributie

Zeeburgia laat de contributie door Nikki-Online per e-mail factureren aan bestaande leden, u kunt per iDeal in 1 keer betalen of in max. 9 termijnen. De hele contributie dient wel voor 1 april betaald zijn!

NIKKI_logo_2022.png


Nieuwe leden dienen bij inschrijvingen de contributie te voldoen. Naast de contributie wordt in verband met bijbehorende kosten voor een jeugd-inschrijving (€50,-) in rekening gebracht en uiteraard worden gele en rode kaarten doorbelast. Zie hieronder alle informatie met betrekking tot contributie en mail voor vragen naar ledenadministratie@zeeburgia.nl of loop langs verenigingsmanager Antonio Dias de Oliveira in het wedstrijdsecretariaat.

NB Leden met schulden van afgelopen seizoenen mogen niet deelnemen aan trainingen en wedstrijden zolang geen betaling heeft plaatsgevonden of een regeling is getroffen.

Contributieinning direct bij inschrijving - bestaande leden e-mail factuur door Nikki-Online


De contributie wordt door nieuwe leden voldaan bij de inschrijving per pin. Het innen van de contributie voor bestaande leden is uitbesteed aan Nikki-Online. Nikki-Online is gespecialiseerd in het innen van contributie voor verenigingen, maakt betalen met iDeal mogelijk in 1 of in max. 9 termijnen en neemt ons veel werk uit handen. Uiteraard kun je nog gewoon via Stadspas, Jeugdsportfonds en Zaanstad meedoen (deels) je contributie betalen (zie hieronder), of in 1x per pin of contant bij Antonio in het wedstrijdsecretariaat.

Bestaande leden ontvangen een factuur per e-mail met daarin een iDEAL-betaallink om de betaling van de gehele contributie in 1 keer te voldoen of in 9 maandelijkse termijnen. Hiervoor betaalt u administratiekosten van 10% van de contributie tot een maximum van €19,- euro per jaar. Na 30 dagen wordt de mogelijkheid om uw contributie te betalen automatisch omgezet naar een termijnbetaling van 8 maanden. U krijgt 9 maanden één e-mail per maand met de vraag om de contributie te voldoen middels een iDEAL-betaallink. In maart volgt de laatste e-mail m.b.t. de contributie van dat seizoen. 


Subsidiemogelijkheden voor contributie: Jeugdsportfonds & Stadspas Amsterdam

Betalen via het Jeugdsportfonds - tot 300 euro contributie inclusief eventuele attributen, de rest zelf betalen

Het jeugdsportfonds is een particuliere organisatie die de contributie en/of de sportattributen betaalt voor kinderen uit gezinnen die leven van een uitkering, in de schuldsanering zitten of een inkomen hebben onder het sociaal minimum. Zie hier de algemene informatie over het aanvragen van Jeugdsportfonds voor uw kind en hier de specifeke spelregels 2020 voor de gemeente Amsterdam.  Kinderen uit Diemen kunnen terecht bij Jeugdsportfonds Diemen.

Let op: door het Jeugdsportfonds Amsterdam wordt maximaal € 300,- contributie vergoed,  u dient zelf het eventueel resterende bedrag te betalen.  Is de contributie lager dan €300,-? Dan kan nog maximaal €80,- euro aan sportattributen vergoed worden.


Betalen via de Stadspas Amsterdam vanaf 1 september 2018 - tegemoetkoming afhankelijk van leeftijd kind, de rest zelf betalen
Indien u in het bezit bent van de Amsterdamse Stadspas kunt u hiermee de contributie bij Avv Zeeburgia betalen. Neem de Stadspas mee naar Zeeburgia en haal deze langs de paslezer, de gemeente vergoed dan (een deel van) de contributie rechtstreeks aan Zeeburgia. U dient zelf het eventueel resterende bedrag te betalen. 

Let op: u kunt vanaf 1 september in het wedstrijdsecretariaat uw Stadspas aanbieden aan de paslezer. Let op: Na 1 maart is de pas alleen de helft waard!

Voor nog mee informatie klik hier:  Stadspas of JeugdFondsSport Diemen of JeugdFondsSport Amsterdam

Stadspas-JFS

Betalen via Meedoen Zaanstad - zelf aanvragen
Komt uw kind in aanmerking voor Meedoen Zaanstad? U kunt zelf bij Meedoen Zaanstad het juiste Zeeburgia product selecteren. De Gemeente Zaanstad voldoet dan aan Zeeburgia de contributie. Zie hier de veelgestelde vragen.


Verplichtingen leden

Niet betalen of geen regeling is niet spelen/trainen
Als u niet hebt betaald en/of als u nog een restant vorig seizoen open heeft staan kunt u niet deelnemen aan sportactiviteiten.

Incassobureau bij niet betalen of regeling per 1 november
Indien een lid niet aan zijn betalingsverplichtingen voldoet en geen betalingsafspraak heeft gemaakt, volgt 
na 1 november de overdracht aan het incassobureau. Kosten hiervan zullen verhaald worden op de wanbetaler. 

Opzeggen / uitschrijven voor 1 juni
Het lidmaatschap dient schriftelijk voor 1 juni beëindigd te worden. Dit kan door middel van een e-mail naar ledenadministratie@zeeburgia.nl. Indien voor 1 juni geen schriftelijke opzegging door ons is ontvangen wordt het lidmaatschap automatisch verlengd en daardoor ook de contributieplicht voor het volgend seizoen. Bij opzegging gedurende het speelseizoen blijft de verplichting tot betaling over het lopend seizoen bestaan.

Tot slot
Het lid is zelf verplicht na te gaan of de nota hem kan bereiken, het verschuldigde bedrag afgeschreven kan worden en of hij nog betalingen open heeft staan bij Zeeburgia. Betalingsregelingen of aanpassingsverzoeken kunnen worden gedaan bij de ledenadministratie.


Hoogte contributie


Contributie 2023/2024

Geboortejaar

Jongens/Heren

Meiden/Dames

Mini's (O6 & O7)

... t/m 2017

€ 215,00

€ 215,00

Pupillen & Junioren (O8 t/m O23) & Zat-1

2016 t/m ...

€ 365,00

€ 335,00

Senioren recreatie pp

         -

€ 225,00

€ 210,00

Senioren teamprijs (Max 20p)

         -

€ 3.825,00

€ 3.570,00

Futsal pp

         -

€ 205,00

€ 205,00

Futsal teamprijs (Max 10p)

         -

€ 1.640,00

€ 1.640,00

Senioren 7x7 35+ / 45+  / 18+ pp

         -

€ 125,00

€ 125,00

Senioren 7x7 35+ / 45+  / 18+ (Max 12p)

-

€ 1250,00

€ 1250,00

Inschrijfkosten vanaf O6 t/m O23

€ 50,00

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!