Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Afscheidsbrief Marianne van Leeuwen

Afscheidsbrief Marianne van Leeuwen

12 juli 2021 11:15


📝 Lees hieronder een afscheidsbriefje van vertrekkend voorzitter Marianne van Leeuwen 👇🏽. We gaan je missen Marianne, alle, alle succes in je nieuwe baan! 🙏🏼❤️⚽️

Lieve, leuke Zeeburgianen,

Laatst kwam ik met mooi weer aanfietsen over het fietspad vanaf de Kruislaan en zag ons mooie clubhuis liggen: de ramen open, het terras vol, het hoofdveld met de vele sponsorborden… Ik voelde me trots maar kreeg meteen ook een brok in mijn keel, want besefte dat ik afscheid van Zeeburgia ging nemen.

Ik zette mijn fiets in de stalling en liep naar boven. Op het terras vertelde ik wat ik voelde aan een Zeeburgiaan die ik daar tegenkwam. Die antwoordde: “Marianne, je hoeft helemaal geen afscheid te nemen, Zeeburgia blijft jouw club.”

En zo is het. Ik ben voor altijd Zeeburgiaan!

Ik wil jullie allemaal bedanken voor de steun in de afgelopen jaren. Samen hebben we een heleboel goede dingen gedaan voor onze vereniging. Zeeburgia staat stevig op de schouders van vele vrijwilligers, van de voetbalstaf en van het bestuur. Ook zonder mij, dat weet ik gelukkig zeker.

Vanuit mijn nieuwe functie als directeur betaald voetbal bij de KNVB zal ik Zeeburgia met grote interesse blijven volgen natuurlijk!

Met sportieve groet en tot ziens,

Marianne van Leeuwen

90DC5B9C-7F9F-4CAD-A976-0B14ADF15761.jpeg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!