Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

FCNETNIET de podcast ‘Over ons leven naast voetbal’

FCNETNIET de podcast ‘Over ons leven naast voetbal’

23 mei 2021 10:30


Welkom! Je luistert naar FCNETNIET de podcast. Mijn naam is Susan en ik speel in het voetbalteam Vrouwen 1 van Zeeburgia. Unieke meiden, vind ik. De meiden van FCNETNIET. Een ding hebben we gemeen we houden allemaal van een potje voetbal op de zaterdag. Tijdens de trainingen, voor en na de wedstrijd, tijdens onze vakanties en in de kleedkamer gaan de gesprekken vaak over ‘het leven’. Een goede basis voor een podcast dacht ik zo. Iedere week nodig ik twee teamleden uit in de uitzending. Het is vandaag zaterdag, normaal spelen we een wedstrijd, maar dat kan nu helaas niet. Daarom pakken we onze kans om te kletsen over het leven naast voetbal. En ook stiekem een beetje over onze gezamenlijke liefde voor deze sport. 

Door Susan de Haan van onze Vrouwen 1 | Insta: fcnetniet

 

Wat een fantastisch project van Susan de Haan! De meiden van Vrouwen 1 lanceren een podcast! @FCNETNIET de podcast ‘Over ons leven naast voetbal’. Elke week een nieuwe aflevering en een nieuw onderwerp. Jingle is gemaakt door the-one-and-only Sophie Straat!

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FCNETNIET (@fcnetniet)

 

De afleveringen zijn opgenomen in de bestuurskamer bij Zeeburgia, onder het genot van saoto soep en biertje van de Z-kantine natuurlijk.

 

20.png

 

IMG_6264.JPG

 

ec22dac0-5cd9-4f99-b449-5589a92e94d4.jpg

 

22.png

 

Meteen luisteren op Spotify

 

Luister hieronder meteen naar de vierde aflevering op Spotify

 

Door Susan de Haan van onze Vrouwen 1 | Insta: fcnetniet

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!