Nieuws - AVV Zeeburgia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Meld je nu aan voor scheidsrechterscursus!

25 november 13:00  In samenwerking met AFC IJburg start Zeeburgia weer met een gratis KNVB cursus verenigingsscheidsrechter. We starten in het begin van 2024 (bij genoeg aanmeldingen)! Meer informatie of aanmelden: rallyrijkschroeff@gmail.commeer »

36x gelezen

Prachtige opbrengst Grote Club Actie 2023

18 november 12:30  Hallo Zeeburgianen Ik wil graag een dikke shout-out geven aan iedereen die heeft meegedaan aan de Grote Clubactie voor Zeeburgia voetbalclub! Jullie inzet en harde werk hebben echt het verschil gemaakt. Door lootjes te verkopen, hebben jullie geholpen om de club te ondersteunen en een potje voor vervoer naar landelijke wedstrijden mogelijk te maken. Namens Zeeburgia en alle leden, wil ik jullie enorm bedanken voor jullie steun en bijdrage! 🙌❤️⚽ Namens het hele bestuur, Saïd Amallahmeer »


Agenda algemene ledenvergadering 11 december 2023

16 november 22:00  De agenda van de halfjaarlijkse ALV op 11 december is bekend. De volgende onderwerpen staan op de agenda: - Zoals gebruikelijk wordt er terug- en vooruitgeblikt op het voetbalseizoen 2023/2024. - Er wordt een update gegeven over de verduurzamingsplannen. - En de jaarcijfers worden besproken. De inloop met een drankje is vanaf 19:45 uur, start 20:00 uur, afsluitende borrel vanaf 21:00 uur. Tot maandag 11 december!meer »

88x gelezen

Zeeburgia ondertekent Amsterdamse Voetbal Agenda

5 november 21:00  Samen met meer dan de helft van de Amsterdamse voetbalclubs, wethouder Sofyan Mbarki, directeur amateurvoetbal KNVB Jan Dirk v/d Zee en Chief Sports Officer Maurits Hendriks van Ajax ondertekende vandaag voorzitter Huub Wilbrink de Amsterdamse Voetbalagenda.meer »

248x gelezen

Zeeburgia Voetbalschool cyclus 2 start 5 november

29 oktober 10:45  Wil je je blijven ontwikkelen als voetballer? Schrijf je dan nu in voor de Zeeburgia Voetbalschool. De Zeeburgia voetbalschool is de perfecte aanvulling op je normale training en wedstrijden. De 2e cyclus voor 2023/2024 start 5 november! Doe jij ook weer mee? Schrijf je dan snel inmeer »


Bedankje Annie Abbenhues

25 oktober 13:15  We kregen een mooi bedankbriefje van Annie Abbenhues voor alle lieve berichten, kaartjes en telefoontjes! Lees de hele brief op de website Dank allen!meer »

136x gelezen

VI PRO: De diamantslijper van Amsterdam: 'Elke zaterdag staan hier twintig scouts'

21 oktober 12:45  De VI besteed deze week aandacht aan het 25 jarig jubileum van hoofd opleiding Mike Kolf. Journalist Dave Aalbers kwam langs aan de Kruislaan en sprak met Mike over zijn inzet en drive: In de rubriek De Basis gaat Voetbal International op zoek naar bijzondere verhalen in het amateurvoetbal. Deze week over Mike Kolf, de diamantslijper van Amsterdam.meer »

284x gelezen

Eeuwige Jeugd Toernooi 2023 - editie V

20 oktober 16:00  Ook dit jaar is er weer een mooi Eeuwige Jeugd Toernooi aan de Kruislaan. Een traditie die ontstond tijdens het vieren van ons 100 jarig bestaan. In 2019 was de 100 jaar Zeeburgia editie een doorslaand succes en sindsdien hebben we elke herfstvakantie een prachtige traditie. Een Eeuwige Jeugd Toernooi week voor jongens en meiden van verschillende leeftijdscategorieën aan de Kruislaan. We gaan er weer een prachtige week van maken! #wijzijnzeeburgia #wheretalentgrows meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!