Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Zaal 5 blijft op kampioenskoers

28 januari 2017 9:00

Dinsdagavond speelde zaal 5 tegen De Germaan een belangrijke wedstrijd tussen de twee kampioenes kandidaten van hun afdeling. Aanvoerder Abdel Chami had zo als gebruikelijk weer genoeg spelers voor de wissels.

Na de aftrap werd De Germaan voor eigen doel vastgezet, en werd het een wedstrijd die zich voor het doel van de tegenstander afspeelde, In de eerste helft ging de bal er maar niet in,ook door toedoen van een uitstekende doelman van De Germaan.Driemaal kwam de Germaan eruit,en scoorde ook driemaal 3-0 achter bij rust.

De tweede helft werd een feestje de een na de andere aanval met technische hoogstandjes resulteerde in zes prachtige doelpunten,en er een eindstand van 4-6 op het bord stond.

Zaal 5 heeft alles in eigen hand om kampioen te worden.Met op dit moment 115 doelpunten in 14 wedstrijden zouden zij wel eens het enigste senioren zaal  team kunnen zijn,wat kampioen kan worden.Tevens respect heren,hoe jullie elke week zonder coach,maar toch gedisciplineerd en vol passie jullie wedstrijden spelen.