Facebook Toestaan Niet toestaan

Zeeburgia 1 Futsal komt op stoom

6 oktober 2015 14:15

Vrijdag 2 okt stond de uitwedstrijd tegen ZSW te Krommenie op het programma.

De 1e 10 minuten was de ploeg zoekende met een paar goede reddingen hield Hamza zijn doel schoon, daarna ging Zeeburgia los. Het team uit Krommenie werd de zaal uitgespeeld, met technische hoogstandjes en geweldig team spel werd de rust bereik met een 1-5 voorsprong.
De 2e helft dezelfde beeld, een Zeeburgia die wat speelde met zijn tegenstander, de eindstand werd bereikt met een 1-10.

Het hele team verdiend een groot compliment, met 5 goals was Ahmed topscoorder. Dit team verdiend de steun van alles wat Zeeburgia is.

Vrijdag 9 okt om 21 uur de thuiswedstrijd tegen De Dijk.