Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Ray Semmoh blijft Zaterdag 1 leiden

Ray Semmoh blijft Zaterdag 1 leiden

24 maart 2021 14:45


We zijn trots en blij om aan te kunnen kondigen dat Ray Semmoh ook komend jaar de Zaterdag 1 onder zijn hoede neemt.

Ray_Semmoh_3.JPG

Fotograaf Ronald Bakker

Hij is dit seizoen bij ons gestart als trainer, maar had natuurlijk net als iedereen te maken met de corona-ontwikkelingen. Ray over dit seizoen:

"We zijn vorig jaar wat laat gestart met het samenstellen van de selectie maar uiteindelijk hebben we toch een mix gekregen van jongere spelers van Zeeburgia en een aantal die van andere clubs kwamen. De voorbereiding verliep moeizaam, onder andere door een aantal corona gevallen en mede daardoor mindere resultaten in de beker. De competitie startten we ook niet goed, we begonnen met een nederlaag. Net toen we wel wat beter begonnen te draaien, verschillende wedstrijden wonnen, en de ploeg zichtbaar naar elkaar toegroeide, moesten we weer in lockdown. Die periode zijn we wel blijven doortrainen maar de opkomst was logischerwijs wat minder."

 

Zaterdag_1.jpg

 

"Voor het restant van dit seizoen hopen we weer wekelijks wedstrijden te spelen onderling of, als het weer mag, via de Regio cup. Voor volgend seizoen gaan we versterkingen zoeken in de vorm van spelers die doorstromen vanuit de jeugd en spelers van andere clubs die kwaliteit en ambitie hebben om Zeeburgia op een hoger niveau te brengen. Hiertoe zullen we snel open dagen organiseren. Ik ben blij dat ik ook komend seizoen aan de Kruislaan aan de slag blijf en hoop net als iedereen op een heerlijk voetbalseizoen.”

Ook Hoofd Opleiding Mike Kolf is blij met de verlenging: “Juist in deze tijden is continuïteit van belang, Ray heeft een mooie start gemaakt bij ons als hoofdtrainer en het is zonde dat de stijgende lijn door corona niet doorgezet kon worden. Daarbij zal er stevig doorgeselecteerd worden, dat is nodig om onze ambities waar te maken. Dit kan ook, gezien de goede spelers in de huidige O19 en O21 selecties.” 

Voorzitter Marianne van Leeuwen verheugt zich ook op komend seizoen: “We hebben vorig jaar een bewuste keuze gemaakt voor Ray, mede vanwege zijn binding met de club. Het is fijn dat we ook komend seizoen kunnen samenwerken aan een succesvolle Zaterdag 1.”

 

Ray_Semmoh_2.JPG

Fotograaf Ronald Bakker


Ray - in het dagelijks leven makelaar in onroerend goed - is als trainer bij verschillende clubs succesvol geweest, zo wist hij vanuit de 4e klasse twee keer promotie af te dwingen. Hij had afgelopen seizoen JOS Watergraafsmeer 2 onder zijn hoede.

Zeeburgia is voor Ray goed bekend. Hij was niet alleen in het verleden jeugdtrainer, maar speelde zelf op zijn 18e in het eerste van Zeeburgia en vertrok het seizoen erna naar AZ. De afgelopen jaren doet hij graag mee met Oud-Zeeburgia, ook bij het 100 jarig bestaan en bij de nieuwjaarswedstrijden.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!