Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Zeeburgia Zaterdag

Zeeburgia Zaterdag

Z-journaal #2 - Zeeburgia Zaterdag 10 oktober

10 oktober 23:30  🚨 De tweede editie van het Z-journaal, DE manier om je bij te praten over het reilen en zeilen op de club tijdens de Zeeburgia Zaterdag. Geproduceerd door Martin, met deze week Huub & Eric over oa de JO13-2, JO18-1 én special guest Jeroen Koning over Fc Pakslaag ❤️⚽️💪🏽#wijzijnzeeburgia #zjournaalmeer »

161x gelezen

Z-journaal #1 - Zeeburgia Zaterdag 3 oktober

4 oktober 10:45  🚨 Deze zaterdag geen publiek langs de velden, maar wel een nieuwe manier om je bij te praten over de Zeeburgia Zaterdag: het Z-journaal! Geproduceerd door Martin, met deze week Huub & Eric over oa de JO14-1, JO15-2 én de te gekke crowdfundactie van de Vrouwen 1 ❤️⚽️💪🏽#wijzijnzeeburgia #zjournaalmeer »

194x gelezen

ZeeburgiaZaterdag 30 maart

31 maart 5:45  ‘Weet je nog Hans van die papegaai?’ ‘Ik speelde mee bij de Zaterdag2 uit ergens. Rouwbanden om. Ik ging voor de wedstrijd naar de scheids met een bedroefd gezicht. Een dierbare is overleden. Kunnen we een minuut stilte houden? Na de wedstrijd vroeg de scheids uit medeleven wie die dierbare was… Ik antwoordde: mijn papegaai.’meer »

714x gelezen

ZeeburgiaZaterdag 23 maart 2019

24 maart 15:45  ‘Dat clubgebouw was ook iets speciaals, een eigen territorium voor Zeeburgianen waar je heerlijk onvervalst Amsterdamse discussies vol van verschil van meningen met luide, vinnige stemmen kon aanhoren. Fascinerend, zonder dat je precies begreep waar het over ging, maar je voelde op je kicksen aan dat Zeeburgia een aparte club was en waar voetbal álles was…’meer »

712x gelezen

ZeeburgiaZaterdag 16 maart 2019

18 maart 9:00  ‘Dat is het enige object dat hier altijd heeft gestaan, sinds 1931!’ vertelde onze Jip van Leeuwen me enkele weken geleden, toen ik hem interviewde voor De Eeuwige Jeugd van Zeeburgia. Jongstleden donderdag schrok ik me een ongeluk. ‘Er is een stuk af. Van het enige monument dat ons herinnert aan toen.’ Onze Antonio gaf opheldering. ‘Kijk de gemeente kwam hier om rotzooi op te ruimen. Een deel van die troep wilden ze kennelijk niet meenemen in de vrachtwagen en hebben ze heimelijk achter de pisbakken gedumpt. Edoch de grijper beukte daarbij tegen onze pisbakken aan.’meer »

571x gelezen

ZeeburgiaZaterdag 2 maart 2019

3 maart 12:00  ‘Daar is onze grootste fan! 6-1 gewonnen. We komen toch wel op de website?’ ‘Tuurlijk. Het was weer genieten geblazen!’ Onze MO17-1 heeft net voetballes gegeven op veld 3 aan St West Frisia/Dindua MO17-1. ‘Zag een paar beauty’s van goals. Wow! Maar zorg wel dat jullie tijdens de fotoshoot voorbereid zijn. Vorige week moest iedereen haar haar goed doen. Dat kan niet als er nog meer teams tegelijkertijd op de foto moeten. ‘Beloven we.’ Wat een schatjes!meer »

512x gelezen

ZeeburgiaZaterdag 23 februari 2019

24 februari 10:00  ‘Goedemiddag. Zou u voor zondag 2 scoutingskaarten kunnen reserveren met toegang busnis home voor de wedstrijd zeeburgia – nvc? U kunt de kaarten klaarleggen op naam van RKC Waalwijk. Mvg Cees Schapendonk, hoofd scouting RKC Waalwijk.’meer »

574x gelezen

ZeeburgiaZaterdag 16 februari 2019

17 februari 19:00  28 juni 2019 gaat het allemaal officieel beginnen. De Eeuwige Jeugd van Zeeburgia bestaat dan echt een eeuw. De voorbereidingen zijn in volle gang. Noteer alvast in uw agenda: Alle Zeeburgianen gaan namelijk op de foto. Twee weekends lang zal er een tribune voor het wedstrijdsecretariaat staan. Makers Eric en Floor hebben dit besloten.meer »

582x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!