Spoorboekje seizoensstart 2023/2024 - AVV Zeeburgia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Spoorboekje seizoensstart 2023/2024

Spoorboekje seizoensstart 2023/2024

22 augustus 2023 21:00


We gaan richting het einde van het huidige seizoen, de laatste wedstrijden zullen de komende weken nog gespeeld worden.

Natuurlijk bereiden we ons ook alweer voor op het nieuwe voetbalseizoen 2023/2024. Hieronder vind je een spoorboekje met de belangrijke data en momenten richting het einde van het huidige seizoen en de start van het nieuwe seizoen.

Eventuele updates worden steeds toegevoegd.

Seizoen 2023/2024


22 augustus: (voorlopig) trainingsschema 2023/2024 bekend
Het trainingsschema 2023/2024 is bekend, inclusief de senioren recreatie teams en kleedkamerindeling.

Er kunnen de komende weken nog wijzigingen optreden. Zo delen we de kunstgrasvelden op het sportpark met vele sportverenigingen en moeten we er elk jaar samen uit komen. *Er wordt nog met TOS-Actief en Lacrosse overlegd of onze senioren recreatie teams op dinsdag thuis kunnen trainen i.p.v. bij TOS-Actief.

Nieuw seizoen: 7 augustus 2023 de 1e trainingen
  • Op 16 juli zijn de allerlaatste sportactiviteiten op de club. De club is gesloten van 16 juli t/m 13 augustus.
  • De zaterdag 1, Onder 23 en Onder 21 selecties starten op 7 augustus met trainen.
    • Op maandag 14 augustus beginnen de eerste 3 jongens en meiden selecties vanaf de O12 t/m de Onder 20.
    • De overige Voetbalacademie en senioren recreatie teams beginnen een week later op 21 augustus.
    • De mini’s beginnen als de scholen weer open zijn op woensdag 6 september (geüpdatet).


Beker en competitieschema ’23/’24

De bekercompetities veldvoetbal starten in het weekend van 2/3 september, de competities in het weekend van 23/24 september. Alleen de hoogste landelijke veld competities kennen een iets afwijkend schema, op 26/27 augustus spelen de hoogste landelijke teams beker, die competitie start al op 2 september.

De districtsbekercompetities van het zaalvoetbal starten op 4 september en de reguliere competitie op 11 september.

Zie hier de hele speeldagenkalender 2023/2024 voor West-I en hier de landelijke speeldagenkalender voor de landelijke Voetbalacademie teams. Voor futsal kun je hier kijken.  

Vakantie doorgeven Voetbalacademie

Vakantie doorgeven Voetbalacademie: vakantie doorgeven voor jeugdleden: kom je pas later terug van vakantie? Geef dan hier je vakantie door.

Vanaf 5 juni trainen in voorlopige nieuwe Voetbalacademieteams

We trainen en spelen bij de jeugd vanaf maandag 5 juni in de voorlopige nieuwe teamsamenstellingen. In de komende periode krijgen spelers en ouders te horen in welk team je voorlopig bent ingedeeld. Dit kan in de voorbereidingsperiode augustus/september nog wijzigen.

Er volgt een trainingsschema voor de periode 5 juni t/m 16 juli ivm de renovatie van veld 2 en 3 in de zomer. Let bij je trainingstijd op het nieuwe team van jou/of je kind.

Afronding 2022/2023


We spelen de komende weken nog de laatste competitiewedstrijden. Het verschilt van team tot team wanneer je competitiewedstrijden klaar zijn, de meeste teams spelen t/m eind mei. Natuurlijk doen er deze weken bij de Voetbalacademie geregeld proefspelers mee voor proeftrainingen gericht op komend seizoen. 

Renovatie veld 2 en 3 vanaf 5 juni

Na 10 jaar trouwe dienst zullen vanaf 5 juni veld 2 en 3 tegelijk worden gerenoveerd. Dit duurt naar verwachting 7 weken, eind juli zou alles afgerond moeten zijn. Voor meer informatie en eventuele updates over de renovatie, bekijk Renovatie veld 2 en 3 van 5 juni tot en met eind juli.

Uitschrijvingen 1 juni - inschrijvingen A-categorie voor 15 juni

Het lidmaatschap dient schriftelijk voor 1 juni beëindigd te worden. Dit kan door middel van een e-mail naar ledenadministratie@zeeburgia.nl. Indien voor 1 juni geen schriftelijke opzegging door ons is ontvangen wordt het lidmaatschap automatisch verlengd en daardoor ook de contributieplicht voor het volgend seizoen. Bij opzegging gedurende het speelseizoen blijft de verplichting tot betaling over het lopend seizoen bestaan.

Spelers die volgend seizoen bij een andere vereniging in de categorie A willen spelen dienen hiervoor een overschrijving aan te vragen. Dit geldt ook voor spelers die in de afgelopen drie jaar hebben gevoetbald en inmiddels zijn afgemeld bij hun oude vereniging. De deadline is ook dit jaar vastgesteld op 15 juni, 23.59 uur. De verzoeken tot overschrijving worden verleend per 1 juli. Lees hier alle informatie van de KNVB.

Voetbalacademie traint en speelt t/m 16 juli

De Voetbalacademie (meiden en jongens t/m Zaterdag 1) trainen en spelen dit jaar door t/m uiterlijk zondag 16 juli en beginnen weer in augustus (zie hieronder). Op 16 juli zijn de allerlaatste sportactiviteiten op de club. De club is gesloten van 16 juli t/m 13 augustus.

Seizoensafsluitingen 7 juni & 5 juli

We sluiten het huidige jeugdseizoen traditioneel af met de jeugdafsluiting op 7 juni.  De jaarlijkse vrijwilligersafsluiting is op 5 juli gepland, zet deze alvast in je agenda!

Senioren recreatie teams trainen & spelen t/m 4 juni, dit jaar waarschijnlijk geen Powerleague

De senioren recreatie trainen t/m 4 juni. Vanaf dan kunnen senioren recreatie teams alleen op aanvraag van captains worden getraind als er ruimte is. Train je helemaal niet meer? Geef dit alvast door! 

Dit jaar is er helaas waarschijnlijk geen 7x7 Powerleague zomercompetitie ivm de renovatie van veld 2 en 3 in de zomer.

Algemene ledenvergadering 27 juni

Op onze 104e verjaardag vindt de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering plaats. Zie hier de agenda.

Nieuwe leden bijeenkomst op 5 juli

Elk jaar organiseren we een goed bezochte nieuwe ledenbijeenkomst. Dit jaar vindt deze plaats op 5 juli. In het begin van het seizoen doen we er nog een, die datum volgt nog.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!