Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Prachtige palletbanken op het terras

Prachtige palletbanken op het terras

20 juli 2021 11:00


πŸ“ž Zaterdagmiddag, rijdend op de Middenweg, onderweg naar Zeeburgia. Siri belt Susan de Haan: β€œHoi Suus, hoe is het? Wil je even meedenken? We hebben namelijk wat donaties van de seniorenteams en misschien kunnen we er wat mee op het terras?” β€œNatuurlijk, wat zullen gaan we doen?”

πŸ’‘ En dat werd: prachtige zelfgemaakte palletbanken mΓ©t all weatherkussens en sfeervolle verlichting op het terras.

πŸ‘©‍πŸ’» Dit plan werd gesmeed door Susan, met hulp van Saïd,  Maureen en Huub vanuit het bestuur en daarna opperklusmeester Martin. Saïd regelde via het hem goed bekende Transportbedrijf R. Nagel BV gratis 50 pallets inclusief transport (waarvoor heel, heel veel dank). Tuba deed namens de Z-kantine een stukje mee en ook het bestuur heeft een bijdrage geleverd aan dit prachtige project, speciaal gericht op de senioren teams maar natuurlijk leuk voor iedereen.

6E557D33-C1B4-4E2E-814C-0EAF15EFA94D.jpeg

Waarom?

🚫 De senioren recreatie teams (veld en zaal) werden dit jaar het meest getroffen door Corona. Maar een paar beker- en competitiepotjes in september en begin oktober, amper kunnen trainen of zelfs helemaal niet (zaal), uiteindelijk gelukkig voor de veldteams in het voorjaar steeds meer mogelijkheden met als kers op de taart de interne Superleague. Maar dat was het dan ook wel dit seizoen.

🎁 De veldteams kregen hier vanuit de club per team deels compensatie voor, te besteden in de kantine of in te zetten als donatie. Verschillende teams deden dit laatste. ALS we er iets duurzaams mee zouden doen voor de club.

En dat is zeker gelukt.

😎 De banken zijn deels al ingewijd tijdens de seizoensafsluiting van de senioren en worden nu tijdens de Powerleague veelvuldig gebruikt. We zien uit naar volle zaterdag- en zondagen met wederom 21 veldteams, want iedereen gaat door ondanks het Corona-jaar πŸ‘ŠπŸΌ

2FBB854E-7F0B-4E62-B690-CE6491447EB1.jpeg


πŸ› 
Onze grote, grote dank gaat uit naar Raïf & zijn dochter, Rodney, Eric, Jenny en Antonio die ook meehielpen. Alles was zowaar bijna in 1 avond klaar, Martin heeft daarna wel nog hard gewerkt aan de palen & verlichting.

❀️ En natuurlijk heel veel dank aan de teams die hebben gedoneerd, Transportbedrijf R. Nagel BV en de Z-kantine.

#wijzijnzeeburgia #samensterk

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!