Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Zomerstop & start seizoen 2021/2022

Zomerstop & start seizoen 2021/2022

22 juni 2021 8:00


In de nieuwsbrief stond al een voorschot op de aanstaande zomerstop en de opstart van het seizoen 2021/2022. Hieronder vind je deze in meer detail.

Tot aan de zomer

 

Er wordt door de Voetbalacademie (alle jongens en meidenjeugdteams, t/m JO21 en Zaterdag) getraind t/m vrijdag 2 juli. In het weekend van 3 en 4 juli zijn de allerlaatste jeugdwedstrijden. De zomerstop duurt van 5 juli tot 9 augustus voor alle Voetbalacademie teams.

De senioren recreatie teams spelen nog Superleague t/m 10 juli, trainen kan de laatste week minder omdat o.a. de Superleague op 5 juli start. Laat je captain even checken of er ruimte is.

Zomerstop t/m 8 augustus

 

De club is dicht voor reguliere voetbalactiviteiten van 12 juli t/m 8 augustus, behalve voor events/verhuur.

Senioren recreatie teams kunnen blijven trainen, maar het clubgebouw is gesloten. Willen senioren zelf komen voetballen/trainen, dan halen de captains in de laatste trainingsweek een tas/ballennet op en tekenen ze daarvoor. Elke avond is in principe minimaal 1 veld beschikbaar tussen 20 en 22 uur (let op, zonder verlichting). Op donderdagavonden kan er gezamenlijk worden gevoetbald.

Er vinden verschillende events plaats nu de versoepelingen door de Rijksoverheid worden doorgezet.  Zo wordt er Powerleague georganiseerd van 5 juli t/m 6 augustus op twee velden op maandag, dinsdag en woensdagavonden en vindt bijvoorbeeld dit jaar de Legends Cup Amsterdam (georganiseerd door Zaterdag 1 trainer Ray Semmoh) plaats bij Zeeburgia op 17 en 24 juli. Ook wordt op vier zondagen de Refugees Cup gespeeld tussen verschillende wooncomplexen van statushouders in Amsterdam, georganiseerd door Dynamo. Daarnaast zijn er veel kleinere voetbalwedstrijden e.d. gepland, zie hier het overzicht van alle events bij Zeeburgia.

Start trainingen 2021/2022

 

Op 9 augustus beginnen we weer met trainen voor de eerste 3 teams vanaf de JO12 en ouder. De meiden en overige teams beginnen een week later op 16 augustus, de  mini’s beginnen als de scholen weer open zijn.

De nieuwe ledenbijeenkomst doen we waarschijnlijk in de week van 22 augustus, de exacte datum volgt nog.

Vakantie doorgeven voor jeugdleden: Kom je pas later terug van vakantie? Geef dan hier je vakantie door!

 

Start beker & competitie 2021/2022

 

De bekercompetities starten in het weekend van  4/5 september, de competities in het weekend van 25/26 sept. Alleen de hoogste landelijke competities kennen een iets afwijkend schema. Zie hier de hele speeldagenkalender2021/2022 voor West-I.

 

Alvast een hele fijne zomer allemaal!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!