Nieuws - AVV Zeeburgia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Weerbaarheidstrainingen uitgebreid met FairPlay Workshop

Gisteren, 4 december 13:00  Zeeburgia organiseert met de Sportpedagoog al een aantal jaar succesvolle weerbaarheidstrainingen. Doel is onze jeugdleden om te leren gaan met uitdagend gedrag en opmerkingen van tegenstanders en publiek. Dit breiden we nu uit met de FairPlay workshop van de Anne Frank Stichting. Onze 12-jarigen gaan aan de slag met hun eigen houding en keuzes in situaties van discriminatie. Zo werken ze samen aan respect, sportiviteit en inclusie. Want voetbal verbindt! Lees meer op zeeburgia/nl/weerbaarheid WIJ ZIJN ZEEBURGIA! - - - - #wijzijnzeeburgia #voetbal #voetballer #voetbal #zeeburgia #talent #jeugd #dromen #fairplay #respect #annefrankstichting #academy #toekomst #discriminatie #johnblankensteinfoundation #neetegenracisme #knvb #amsterdam #sportpedagoog #onsvoetbalisvaniedereen #inclusie #sportiviteit #ovivimeer »


Meld je nu aan voor scheidsrechterscursus!

25 november 13:00  In samenwerking met AFC IJburg start Zeeburgia weer met een gratis KNVB cursus verenigingsscheidsrechter. We starten in het begin van 2024 (bij genoeg aanmeldingen)! Meer informatie of aanmelden: rallyrijkschroeff@gmail.commeer »

48x gelezen

Prachtige opbrengst Grote Club Actie 2023

18 november 12:30  Hallo Zeeburgianen Ik wil graag een dikke shout-out geven aan iedereen die heeft meegedaan aan de Grote Clubactie voor Zeeburgia voetbalclub! Jullie inzet en harde werk hebben echt het verschil gemaakt. Door lootjes te verkopen, hebben jullie geholpen om de club te ondersteunen en een potje voor vervoer naar landelijke wedstrijden mogelijk te maken. Namens Zeeburgia en alle leden, wil ik jullie enorm bedanken voor jullie steun en bijdrage! 🙌❤️⚽ Namens het hele bestuur, Saïd Amallahmeer »


Algemene ledenvergadering 11 december 2023

16 november 22:00  Op maandagavond 11 december is de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering van Zeeburgia. De volgende onderwerpen staan op de agenda: - Zoals gebruikelijk wordt er terug- en vooruitgeblikt op het voetbalseizoen 2023/2024. - Er wordt een update gegeven over de verduurzamingsplannen van het clubhuis - En de jaarcijfers seizoen 2022/2023 worden besproken. De inloop met een drankje is vanaf 19:45 uur, start 20:00 uur, afsluitende borrel vanaf 21:00 uur. Tot maandag 11 december!meer »

146x gelezen

Zeeburgia ondertekent Amsterdamse Voetbal Agenda

5 november 21:00  Samen met meer dan de helft van de Amsterdamse voetbalclubs, wethouder Sofyan Mbarki, directeur amateurvoetbal KNVB Jan Dirk v/d Zee en Chief Sports Officer Maurits Hendriks van Ajax ondertekende vandaag voorzitter Huub Wilbrink de Amsterdamse Voetbalagenda.meer »

263x gelezen

Zeeburgia Voetbalschool cyclus 2 start 5 november

29 oktober 10:45  Wil je je blijven ontwikkelen als voetballer? Schrijf je dan nu in voor de Zeeburgia Voetbalschool. De Zeeburgia voetbalschool is de perfecte aanvulling op je normale training en wedstrijden. De 2e cyclus voor 2023/2024 start 5 november! Doe jij ook weer mee? Schrijf je dan snel inmeer »


Bedankje Annie Abbenhues

25 oktober 13:15  We kregen een mooi bedankbriefje van Annie Abbenhues voor alle lieve berichten, kaartjes en telefoontjes! Lees de hele brief op de website Dank allen!meer »

142x gelezen

VI PRO: De diamantslijper van Amsterdam: 'Elke zaterdag staan hier twintig scouts'

21 oktober 12:45  De VI besteed deze week aandacht aan het 25 jarig jubileum van hoofd opleiding Mike Kolf. Journalist Dave Aalbers kwam langs aan de Kruislaan en sprak met Mike over zijn inzet en drive: In de rubriek De Basis gaat Voetbal International op zoek naar bijzondere verhalen in het amateurvoetbal. Deze week over Mike Kolf, de diamantslijper van Amsterdam.meer »

295x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!