Renovatie 2 en 3 van 5 juni tm eind juli - AVV Zeeburgia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Renovatie 2 en 3 van 5 juni tm eind juli

Renovatie 2 en 3 van 5 juni tm eind juli


Na 10 jaar trouwe dienst zullen vanaf 5 juni veld 2 en 3 tegelijk worden gerenoveerd. Dit duurt naar verwachting 7 weken, eind juli zou alles afgerond moeten zijn.

4 juni 2023

Het trainingsschema van 5 juni t/m 11 juni is bekend. Klik hier.

Omdat ons veld 2 en 3 gerenoveerd wordt vanaf 5 juni trainen we op het grasveld van Fortius en het grasveld 4 achter de tuinhuisjes van Tos Actief. Heel fijn dat de buren ons uit de brand helpen!

Volgende week kunnen we op het kunstgras van Tos Actief terecht, dat wordt eind deze week hieronder verwerkt met kleine aanpassingen op het schema.

Het wordt vast even improviseren met elkaar, maar heel fijn dat alle Voetbalacademieteams kunnen blijven voetballen. Vragen? Mail roger@zeeburgia.nl


De eerdere verwachting was dat dit medio mei zou starten, maar de gemeente houdt rekening met het einde van de competitie. Grote klasse, dat scheelt een hoop werk en gedoe. Antonio was al gestart met het omzetten van thuis- naar uitwedstrijden. Hopelijk kunnen we er veel terugzetten.

In samenwerking met andere clubs in Oost zorgen we er voor dat trainingen van de Voetbalacademie vanaf 5 juni zo goed mogelijk door kunnen gaan. Hierover volgt meer informatie. Senioren recreatie teams trainen in principe tot 5 juni.

Oefenwedstrijden voor de zomer gericht op de voorbereiding op het seizoen 2023/2024 zullen vanaf 5 juni zoveel mogelijk uit worden ingepland voor de nieuwe teams.

Binnenkort volgt het gebruikelijke spoorboekje richting eind van het seizoen en de start van komend seizoen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!