Het duel om de koppositie: AFC'34 - Zeeburgia 0-3

28 februari 2015 19:45

Vandaag speelt Zeeburgia D1 tegen AFC34 uit Alkmaar. Tot vorige week was AFC'34 nog koploper, maar één lucky goal van Hoofddorp en dus verlies van AFC'34 bezorgde Zeeburgia de zeer gewenste koppositie. Nu dus de mogelijkheid om het gat met de concurrentie te vergroten.

Nu dus de mogelijkheid om het gat met de concurrentie te vergroten.

Vanaf de aftrap direct de druk naar voren en met verzorgd opbouwend voetbal werden al snel de eerste kansen gecreeerd. De eerste treffer viel rond de 10e minuut, nadat er al een paar flinke kansen net naast waren gegaan. De 2e en 3e goal vielen er vrij snel achteraan en met een 0-3 voorsprong gingen we de rust in.

In de tweede helft kreeg AFC'34 nog 1 kans, maar door goed keeperswerk bleef de 0 op het scorebord. Een heerlijke overwinning die na het laatste fluitsignaal door spelers en trainer werd gevierd met een vreugdedans op de middenstip.