Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Huub Wilbrink voorzitter Avv Zeeburgia

Huub Wilbrink voorzitter Avv Zeeburgia

9 september 2021 9:30


Eind mei informeerden we jullie dat na het vertrek van Marianne het bestuur zich zou beraden over de invulling van de voorzittersrol voor de rest van benoemingsperiode (seizoen 2021/2022 en 2022/2023).

Dit is inmiddels gebeurd en we zijn erg blij te kunnen melden dat Huub Wilbrink bereid is gevonden om de komende twee seizoenen de voorzittersrol te vervullen. De overige bestuursleden waren unaniem in hun steun en zijn verheugd dat Huub deze uitdaging aan wil gaan.

Huub is trots dat hij deze rol mag vervullen: “Tijdens de zomervakantie heb ik de tijd genomen er goed over na te denken, maar eigenlijk wist ik het al snel. Ik ben trots op de warme en unanieme steun van het bestuur en heb heel veel zin om in ieder geval de komende twee seizoenen samen met jullie verder te bouwen aan onze mooie club.”

Velen van jullie kennen Huub al lang, aangezien hij als sinds zijn 20e (met een korte tussenpauze) actief is voor Zeeburgia, de afgelopen 7 jaar als penningmeester en vicevoorzitter. De afgelopen maanden vervulde hij al ad interim de voorzittersrol.

In het 100 jaar jubileumboek Eeuwige Jeugd staat een leuke schets van hem:

Screenshot_2021-09-09_at_09.44.01.png

Screenshot_2021-09-09_at_09.44.18.png


Het bestuur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!