Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Stages Marith, Moïse & Sharif succesvol afgerond

Stages Marith, Moïse & Sharif succesvol afgerond

18 februari 2021 20:15


In de eerste helft van het seizoen is er ondanks Corona succesvol stage gelopen door verschillende stagiairs. Elk jaar weer melden zich verschillende gemotiveerde en goede MBO en HBO studenten bij Zeeburgia die op verschillende terreinen stage lopen, en daar zijn we hartstikke blij mee. De afgelopen periode waren dat Moïse Zilder, Marith Baltus, Sharif Velland en Melvin Wesselo.

WhatsApp_Image_2020-12-09_at_17.51.31.jpeg
 
Door Moïse Zilder en Sharif Velland is vanuit hun opleiding Marketing & Communicatie onder leiding van Marianne keihard gewerkt aan de absolute recordopbrengst van de Grote Club Actie. Daarnaast hebben ze de sponsoractie van One Clothing mogelijk gemaakt. De social media campagne en de fotoshoots zijn erg goed verlopen. Op dit moment ronden ze ook nog de update van de Future Wall of Fame af, grote klasse allebei!
 
Moise_Sharif.jpg

Screenshot_2021-02-18_at_20.34.37.png
 
Marith heeft zelf een mooi stukje bericht voor jullie gemaakt:
 

Beste Zeeburgianen,

 
Vanaf het begin van dit seizoen ben ik stage gaan lopen bij deze bruisende vereniging. Zo ben ik vanaf september tot en met januari bezig geweest met de social media van Zeeburgia en het uitwerken van een communicatiebeleidsplan. Helaas heb ik jullie vanwege de huidige omstandigheden niet veel gezien op de club. Maar ik heb goed nieuws! Jullie zijn nog niet van mij af want ik blijf namelijk voor de rest van het voetbalseizoen bij Zeeburgia. Deze keer ga ik het ledentevredenheidsonderzoek op mij nemen en helpen met de volgende editie van het Eeuwige Jeugdtoernooi. Leuk hé? Ik hoop jullie snel weer te zien op de club en blijf alsjeblieft gezond! 
 
Tot snel.
 
Marith Baltus
 
Marith.png

Ondertussen is Jordin Keizer net gestart (hij stelt zich hier binnenkort voor) en rondt Melvin Wesselo binnenkort zijn stage af over het vergrote van commerciële events mogelijkheden van ons mooie pand en complex. 

Stagelopen bij Zeeburgia?

 

Volg jij een MBO, HBO of universitaire opleiding, heb je een onderzoeks- of stageplaats nodig en wil je dat het liefst in het voetbal doen? Stage lopen kan bij Zeeburgia! Wij zijn geen voetbalvereniging waar het alleen om voetbal draait. De maatschappelijke begeleiding van spelers, scholieren en studenten vinden we ook erg belangrijk.

Er zijn verschillende projecten waar jij als stagiair van grote waarde kan zijn. Denk aan maatschappelijke projecten, ondersteunen en doorontwikkeling van onze communicatie, het uitvoeren van onderzoek, ondersteuning op de bedrijfsvoering etc. Je draait mee in een topsportorganisatie gericht op talentontwikkeling, waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt én goed begeleid wordt. 

Lees hier snel meer over alle mogelijkheden.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!