Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Ray Semmoh nieuwe trainer Zaterdag 1

Ray Semmoh nieuwe trainer Zaterdag 1

15 mei 2020 21:15


De ervaren trainer Ray Semmoh zal komend seizoen onze Zaterdag 1 onder zijn hoede nemen.

Ray - in het dagelijks leven makelaar in onroerend goed - is als trainer bij verschillende clubs succesvol geweest, zo wist hij vanuit de 4e klasse twee keer promotie af te dwingen. Hij had afgelopen seizoen JOS Watergraafsmeer 2 onder zijn hoede.


Voor Ray is het bij Zeeburgia ook thuiskomen. Hij was niet alleen in het verleden jeugdtrainer, maar speelde zelf op zijn 18e in het eerste van Zeeburgia en vertrok het seizoen erna naar AZ. De afgelopen jaren deed hij graag mee met Oud-Zeeburgia, ook bij het 100 jarig bestaan en bij de recente nieuwjaarswedstrijden.

 

340EF6CE-33A4-4E90-BBD0-0FB85225F971.jpeg

3FC6FC1A-5B87-4FA7-A063-F25C8CB1B53C.jpeg


Ray heeft er veel zin in: “Ik kijk ernaar uit om te werken met de talenten van Zeeburgia. Daarbij staat bij mij een groep opbouwen centraal, dat doe je door ook naast het voetbal met elkaar om te gaan, dat komt de resultaten op het veld ten goede.”

 

Hoofd Opleiding Mike Kolf ziet uit naar de samenwerking: “Met Ray halen we een trainer binnen die zelf op niveau gevoetbald heeft. Hij heeft terecht een goede naam in het Amsterdamse en is voor ons de juiste man op het juiste moment.”

 

Voorzitter Marianne van Leeuwen sluit zich hierbij aan: “Voor de club wordt het natuurlijk een spannend seizoen met de verschuiving van het eerste naar de Zaterdag. De binding die Ray met de club heeft is dan erg welkom, dat geeft veel vertrouwen.”

 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!