Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Daniël Jellema sluit stage succesvol af en blijft bij Zeeburgia

Daniël Jellema sluit stage succesvol af en blijft bij Zeeburgia

9 februari 2018 15:30


In de periode september 2017 tot en met februari 2018 heeft Daniël Jellema stage gelopen bij Zeeburgia. Hij volgt de opleiding Business Studies met als afstudeerrichting management & beleid. Daarnaast volgt hij nog een minor bestuurs- en organisatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht, alvorens hij wil instromen bij de master sportmanagement en sportbeleid op de Universiteit Utrecht. Daniël sloot zijn stageperiode af met een 8.0 voor zijn onderzoek en een 8.2 voor zijn stageportfolio en blijft ook na zijn stageperiode verbonden aan Zeeburgia.

Daniël heeft onderzoek gedaan naar de mogelijkheden voor Zeeburgia om een nationale certificering te behalen voor de jeugdopleiding (Zeeburgia is nu regionaal gecertificeerd, lees hier meer informatie). Hij heeft hiervoor een GAP-analyse uitgevoerd met betrekking tot de huidige situatie van Zeeburgia ten aanzien van de criteria van een nationale certificering. 

'Ik vond het een erg leuk onderzoek, aangezien ik veel te weten ben gekomen over de organisatiestructuur binnen een jeugdopleiding en de criteria waaraan een goede jeugdopleiding moet voldoen'. 

 Tijdens zijn stageperiode heeft Daniël onder andere het concept voor pupil van de week bedacht met Maureen en uitgevoerd, de 'future wall of fame' in de kleedkamergang opgezenaar het idee van Marciano Vink, geholpen met de opzet van een aantal themabijeenkomsten zoals Mijn Kind & Topsport, de database met oud-Zeeburgianen verrijkt (later meer info), het project team- en portretfoto's gecoördineerd en geholpen bij de dagelijkse gang van zaken.

Daniël blijft actief bij Zeeburgia als scheidsrechterscoördinator senioren recreatie, lid van de communicatiecommissie en assistent van Wendy Lisse als coördinator van de meidenafdeling. 

Begeleider Huub Wilbrink is erg blij dat Daniel betrokken blijft bij Zeeburgia.

"Daniel is in korte tijd een echte Zeeburgiaan geworden. Buiten zijn zeer nuttige onderzoek dat als goede spiegel dient en we kunnen gebruiken om de opleiding nog beter te maken, heeft hij ook zelfstandig echt heel veel werk verzet. Ik ben dan ook erg blij dat hij mee blijft helpen bij onze mooie club!"

Wil jij ook stage lopen bij Zeeburgia? Check deze link!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!