Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Lever nu je spaarkaart in! - Help ons aan een scorebord door te sparen met AH Voetbalpassie!

Lever nu je spaarkaart in! - Help ons aan een scorebord door te sparen met AH Voetbalpassie!

4 oktober 2021 18:15


Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat bijna iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jou weer te kunnen verwelkomen bij Zeeburgia. 
De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om clubs financieel een steuntje in de rug te geven, introduceren Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie. Een spaarprogramma waarmee je onze club kunt sponsoren door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met Voetbalpassie proberen we zoveel mogelijk geld op te halen voor een scorebord bij het hoofdveld. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Update 4 oktober - Tussenstand Voetbalpassie is bekend – verzilver nu je spaarkaart in de AH app voor 10 oktober

Na drie mooie weken is het spaarprogramma Voetbalpassie afgelopen. Bij deze willen we iedereen die heeft meegedaan, bedanken voor het meesparen! In totaal hebben we 600 euro opgehaald voor onze vereniging.

Dankzij jullie fantastische steun kunnen we dit in het spaarpotje doen voor een prachtig professioneel LED-scorebord bij het hoofdveld.

Dit bedrag kan zelfs nog iets hoger uitvallen, want volle spaarkaarten kunnen nu nog verzilverd worden. Heb je dit nog niet gedaan? Doe dit dan nog snel voor 10 oktober in de AH app onder Mijn Albert Heijn.

IMG-6862.jpg

Het is belangrijk om je spaarkaart op tijd te verzilveren. Doe je dit niet, dan worden jouw punten evenredig verdeeld over alle verenigingen. Dus help ons aan extra euro’s en verzilver je spaarkaart(en)!

Ma_4okt_Social_Post_5_afbeelding.png

Kijk voor meer informatie over het spaarprogramma op www.ah.nl/voetbalpassie.

Nogmaals bedankt aan iedereen die heeft meegedaan aan het spaarprogramma. We waarderen jullie steun enorm en we gaan er een mooi seizoen van maken!

dynamicImage-i_5fcc74fc-main-format_2160x2700-2160x2700-EN.jpg


Hoe werkt het?
Het werkt heel simpel. Vanaf maandag 13 september t/m 3 oktober kun je bij Albert Heijn eenvoudig Voetbalpassiepunten sparen via de AH-app. Je spaart punten bij elke besteding van € 1,- aan meer dan 1.500 deelnemende huismerk- en A-merkproducten. Van verse broodjes, al het verse fruit, beleg en koffie tot wasmiddel, frisdrank en chips. Elke bestede euro aan de deelnemende producten levert één punt op. En met iedere volle spaarkaart van tien punten sponsor je onze club al met één euro. Dus dat spaart lekker door!

Iedereen kan Voetbalpassiepunten sparen en ons in deze lastige tijd helpen. Meesparen is heel eenvoudig; je hoeft alleen je bonuskaart in de AH-app te activeren, je deelname te bevestigen en <Zeeburgia> te kiezen uit de lijst met verenigingen.

Hoe meer mensen meedoen die onze vereniging een warm hart toedragen, hoe meer geld er naar de clubkas gaat voor een scorebord bij het hoofdveld!

Zo spaar je mee voor onze vereniging:

  1. Download de AH-app: https://albertheijn.onelink.me/Pc7E/voetbalpassie of ga naar ah.nl/voetbalpassie
  2. Bevestig je deelname en kies Zeeburgia.
  3. Spaar Voetbalpassiepunten bij iedere €1 aan deelnemende producten.
  4. Sponsor onze vereniging met €1 voor iedere volle spaarkaart van 10 punten.


Activeer Voetbalpassie bij Albert Heijn en maak kans op prachtige prijzen!

Wie mee spaart, maakt bovendien kans op mooie prijzen! Zoals een dag leven als voetbalprof, een meet & greet met Lieke Martens in Barcelona of kaarten voor het Nederlands elftal.

Help jij mee om een scorebord te realiseren? Doe dan mee met het spaarprogramma!

Laten we met z’n allen de schouders eronder zetten en deze actie tot een groot succes maken. Alvast bedankt voor het meesparen en de steun aan onze club!

Kijk voor meer informatie over Voetbalpassie op www.ah.nl/voetbalpassie.

Screenshot_2021-09-10_at_20.50.40.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!